Sök
Wettex Microfibre Soft 3in1

Resultat

Wettex Microfibre Soft 3in1

Förenkla städningen med Microfibre Soft 3in1 duk - en mikrofiberduk, svampduk och fönsterduk, allt i ett! Mikrofiberduken är skapad för att rengöra fet smuts, absorbera stora mängder vätska och lämna ytan ren utan ränder. Nu har utvalda testpiloter provat mikrofiberduken i utbyte mot ärliga recensioner. Du kan ta del av testpiloternas omdömen i sociala medier under taggarna #smartson #wettex #microfibresoft3in1. Läs mer nedan!

  • 97 % av 178 testpiloter rekommenderar Wettex® Microfibre Soft 3in1 Wettex® Microfibre Soft 3in1
  • Produkt Wettex® Microfibre Soft 3in1
  • Tillverkare Wettex
  • Rekommenderat pris 44,90 SEK
  • Antal testpiloter 178
  • Testperiod maj 2024

Testet har genomförts av Smartson på uppdrag av Wettex utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget var att utvärdera och recensera via Smartson och återförsäljare.

Så tycker testpiloterna om Wettex® Microfibre Soft 3in1

Mikrofiberduken uppskattas främst för sin mångsidighet och effektivitet, vilket inkluderar rengöring av allt från speglar, fönster och metallytor till ytor i badrum och kök. Testpiloterna tycker att duken har en utmärkt absorptionsförmåga och att ytor lämnas fria från ränder och fläckar, oavsett om den används torr eller fuktig. Duken uppskattas särskilt för sina miljövänliga egenskaper, såsom förmågan att avlägsna smuts och damm utan behov av rengöringsmedel, samt möjligheten att tvättas i tvättmaskin för återanvändning. Vissa testpiloter anser att dukens egenskaper inte skiljer sig så mycket från liknande produkter på marknaden, och att det vore fördelaktigt med flera storlekar och färgalternativ för att kunna skilja olika användningsområden åt.

97 % rekommenderar (172 testpiloter)

avatar
Jag rekommenderar denna mikrofiberduk just för att den är otroligt effektiv på fläckar, damm och flammiga glas/speglar. Otrolig även som blöt! Extremt bra uppsugningsförmåga i duken. Har tipsat många om denna hittills!
Mikaela Eriksson

avatar
Strukturen i duken gör det lättare att få bort ingrodd skit som suttit någon dag på köksbänken. Induktionshällen får ett mer glänsande resultat än av vanliga disktrasor. Bra för miljön då man kan köra dukarna i tvättmaskinen.
Sandra Lander

avatar
Jag rekommenderar den starkt! En blandning mellan disktrasa och mikrofiberduk som kan användas både torr som blöt. Rengör utan att lämna ränder eller liknande. Skönt material i handen och för ytorna. Jag gillar den skarpt!
Jessica Wiklund

3 % rekommenderar inte (6 testpiloter)

avatar
Den är lika bra på att torka som min vanliga disktrasa från Wettex. Den är besvärligare att göra ren och surnade snabbare.
Maria Thieme
avatar
Den gör inte det den ska. Känns som plast eller gummi, tar inte upp vätska.
Daria Petrakova
avatar
Kan lika gärna köpa ett billigare alternativ.
Samantha Ösze

Från sociala medier

Hälsning från Wettex

Är du trött på ränder och fläckar på ytor i hemmet trots att du har torkat av? Vår nya Wettex mikrofiberduk har en speciell förmåga att dra till sig vatten och polera ytan till ett fläckfritt resultat. Med sina mikrofibrer rengör den enkelt även svår och fet smuts. Wettex® Microfibre Soft 3in1 rengör effektivt allt från rostfria vitvaror och fönster till mörka bänkskivor i sten, både vid fuktig och torr användning. Vi önskar dig en fantastisk städupplevelse!

  • Uppnå skinande renhet med endast vatten, inget behov av rengöringsmedel
  • Kraftfull uppsugningsförmåga - avlägsnar effektivt tråkiga fläckar och ränder
  • Rengör med kraft av mikrofiber som polerar ytan till ett skinande rent resultat
  • Skölj för hand eller tvätta den i upp till 60°C