Sök
Samsung SBH-700

Samsung SBH-700

Trådlösa lurar för joggingturen

2009-01-30

Samsung SBH-700 är särskilt framtagna för träning. Lite blandad kompott från testarna, men de funkar okej för joggingturen i parken. De är dessutom lätta i vikt och har ett relativt lågt pris.
Testkälla Betyg Kommentar
Crunchgear - “It´s a good attempt”
Cnet 3/5 “Sporty and lightweight”
Treocentral 4/5 “Solid and well-made”

Vad tycker testarna?

Alla testare är inte överförtjusta i Samsungs trådlösa hörlursset, men sträcker sig såpass långt att de kan ge dem godkänt. De har en hyfsad design även om hörlurarna kanske inte passar varje huvud och öron. Ljudkvaliteten på såväl musik som telefonsamtal är duglig och priset är överkomligt. Det är med andra ord inget extravagant med dessa hörlurar, men de duger gott för den som inte är en riktig ljudfantast.

Crunchgear

“It´s a good attempt”

Crunchgears testare älskar trådlösa lösningar och vill inget hellre än att Samsung SBH-700 ska fungera utomordentligt. Tyvärr lyckas de inte med detta trots goda specifikationer. Designen är okej och relativt bekväm, men det tar lite tid att lära sig vilka knappar som sitter var. De är dock relativt billiga och är de kompatibla med din telefon kan de vara värda ett köp om de ser tilltalande ut. Crunchgear tycker att hörlurarna fungerar okej både för musik och för telefonsamtal, men imponerar inte tillräckligt för att testaren ska bli helt tillfredsställd.

Källa: www.crunchgear.com (US)

Cnet

“Sporty and lightweight”

Amerikanska Cnet anser att hörlurarna är lätta i vikt och att de passar bäst för joggingutövare. De har helt okej ljudkvalitet, men testaren har problem med att få dem att sitta bekvämt. Flera av knapparna är även olägligt placerade långt bak på hörlurarna vilket är irriterande. Testaren önskar att det fanns varierade storlekar på öronsnäckorna då de ofta trillar ur öronen. När det gäller ljudkvaliteten på musik och samtal var den inte dålig, men inte heller utomordentlig. Cnet tycker kort sagt att det är ett lagom bra headset.

Källa: reviews.cnet.com (US)

Treocentral

“Solid and well-made”

Treocentral tycker att hörlurarna är rejäla och välgjorda och designen fungerar bra förutsatt att man har ett litet huvud och en smal nacke, vilket inte är fallet för testaren. Även öronsnäckorna anses vara för stora och har således svårt att sitta fast i öronen. Som musikhörlurar gör de ett bra jobb och de duger även för telefonsamtal skriver testaren. Knapparna är smart placerade vilket gör det smidigt att ställa in önskad funktion. Allt som allt är det bra trådlösa hörlurar som testaren rekommenderar.

Källa: www.treocentral.com (US)

Cirkapris: 800 kronor

Produktfakta:

Produktnamn: Samsung SBH-700
Typ: Trådlöst bluetooth-headset
Räckvidd: 10 meter
Tal/speltid: 8 timmar
Standby: 140 timmar
Vikt: 38 gram

Tillverkare: Samsung