Sök
Pioneer KRP-600A

Pioneer KRP-600A

Sensationell kvalitet

2009-03-12

Trots att Pioneer slutat utveckla tv-apparater fortsätter de senaste modellerna röna uppmärksamhet. Pioneer KRP-600A kostar en hel del men får stående ovationer när det gäller design, anslutningar och framför allt den fantastiska bildkvaliteten.
Testkälla Betyg Kommentar
Home cinema choice 5/5 “Will please”
Hd review “One of the best”
Trusted reviews 9/10 “The very best picture quality”

Vad tycker testarna?

Testarna menar att Pioneer KRP-600A har mycket att erbjuda. Den har en snygg, tilltalande design, många anslutningar och bra fjärrkontroll samt menysystem. Det som imponerar allra mest är den fantastiska bildkvaliteten som har ett otroligt djup, god skärpa och fina färger. Svärtan imponerar, liksom hur skärmen kan hantera actionscener.

Home cinema choice

“Will please”

Enligt Home cinema choice är Pioneer KRP-600A ännu ett steg framåt i plasmatv-utvecklingen. Designen är stilren och mycket snygg. Med den separata boxen känns skärmen unik och speciell. Bilden blir fantastiskt klar och skarp med en otrolig detaljrikedom. Testaren hittar inte något fel alls med bilden. Färgerna är livliga och vackra, svärtan är bra. Alla anslutningsmöjligheter som behövs finns. Skärmen är lättanvänd och både menysystem liksom fjärrkontroll känns väl genomtänkta. En tv som erbjuder hög kvalitet och ett stort mått flexibilitet.

Källa: Home cinema choice (GB) februari 2009

Hd review

“One of the best”

Hd review skriver att tv:n är en av de absolut bästa modellerna, framför allt med tanke på alla funktioner och den suveräna bildkvaliteten. Priset är högt men det är det värt. Designen är mycket snygg och stilren. Det finns alla möjligheter att justera bilden efter egna behov och önskemål. Bilden beskrivs som skarp, känns dynamisk och har ett fantastiskt djup. Färgerna är vackra och verklighetstrogna. Rörelser hanteras utan problem. En tv som passar alla som har råd.

Källa: Hd review (GB) nr 16 2009

Trusted reviews

“The very best picture quality”

Trusted reviews är mycket imponerade av Pioneer KRP-600A och menar att den överträffar det mesta. Priset är högt men köparen får kvalitet för pengarna. Skärmen är välbyggd och har en snygg design. Även receivern är attraktiv och känns genomtänkt. Det finns gott om användbara anslutningar. Menysystemet är snabbt och snyggt. Även fjärrkontrollen fungerar bra. De funktioner som finns är trevliga. Det är ändå gällande bildkvalitet som skärmen lyser starkast. Skärpa, djup och färger är fantastiska. Bilden känns naturlig och färgåtergivningen är fenomenal. Tv:n bedöms utan problem hantera snabba actionscener. En sensationell bild och hög prestanda.

Källa: www.trustedreviews.com (GB)

Cirkapris: 52000 kronor

Produktfakta:

Pioneer KRP-600A
Typ: Plasma
Storlek: 60 tum
Upplösning: 1920x1080 pixlar
Kontrast: 100000:1
Ljusstyrka: Iu
Betraktningsvinkel: Iu
Anslutningar (exempel): 4xhdmi, komponent, rca av, 3xscart, usb, ethernet
Övrigt: digital dvb-t, dvb-s och analog tuner integrerade i separat receiver.
Mått: 1465x876x64 mm (skärm), 420x80x278 mm (receiver)
Vikt: 49,9 kilo

Tillverkare: Pioneer