Sök
LG 37LH7000

LG 37LH7000

Med plats för alternativa bildkällor

2009-12-11

LG presenterar 37LH7000 med snygg design och bra bild. Den ger möjlighet att använda Bluetooth eller usb för att titta på mediafiler och dessutom har den stöd för en rad ovanliga filformat.
Testkälla Betyg Kommentar
Hd review 5/5 ”This all-rounder is a high-def dream”
What video 4/5 ”Great value”
Trusted reviews 8/10 ”Stands out from the crowd”
Pocket-lint 9/10 ”Media-savvy screen”

Vad tycker testarna?

Testarna är överens om att LG 37LH7000 är en tv som erbjuder väldigt mycket till ett relativt lågt pris. Designen anses diskret och attraktiv men anslutningsmöjligheterna är det som utmärker apparaten. Framförallt är testarna förvånade över att det finns både Bluetooth och usb, detta i kombination med stöd för många ovanliga filformat gör att tv:n är utmärkt för multimediamaterial. Bildkvaliteten får idel beröm medan ljudkvaliteten sägs vara tv:ns svaga punkt. På det stora hela menar testaren att 37LH7000 är prisvärd och ett solkart alternativ.

Hd review

”This all-rounder is a high-def dream”

Brittiska Hd review menar att LG 37LH700 är en attraktiv tv med massor av smarta funktioner. Bluetooth och usb-anslutning är otroligt smart att inkludera då det öppnar för möjligheter för att titta på multimedia. Dessutom plussas det rejält för möjligheten att spela udda format som MOV- och MKV-filer. Simpla ikoner och menyer gör tv:n till en barnlek att använda och bildkvaliteten bedöms vara mycket hög oavsett källa. Hd review menar att det är en mycket allsidig TV som verkligen borde räknas som en utmanare till att få stå i ditt vardagsrum.

Källa: Hd review (GB) nr 21 2009

What video

”Great value”

What video menar att 37LH7000 erbjuder mycket tv till relativt lågt pris. Den är snygg med sina diskreta inslag av rött. När det gäller anslutningar finns det mesta, till och med Bluetooth. Plus delas också ut till de fina möjligheterna att justera bilden både för proffs och nybörjare. Bildkvaliteten bedöms vara av mycket hög kvalitet och stundtals spektakulär med väldigt fin svärta som utmärkande drag. Lite minus delas ut till att hd-bilder inte ser så skarpa ut som de borde och att ljudkvaliteten inte är lika bra som bildkvaliteten.

Källa: What video (GB) nr 349

Trusted reviews

”Stands out from the crowd”

Trusted reviews menar att LG 37LH7000 ser aningen mer diskret ut än föregångaren. Baksidan är mest intressant då det finns massor av användbara anslutningsmöjligheter. Framförallt imponeras testaren av Bluetooth och att apparaten kan spela en mängd ovanliga format. Möjligheterna att göra inställningar anses bra oavsett hur kunnig man är, och lovord delas också ut till möjligheten att spara energi. Bildkvaliteten bedöms som mycket bra, svärtan imponerar allra mest även om en del störningar kan märkas när någonting rör sig snabbt. Ljudet är inte lika bra som bilden men på det stora hela så anses LG 37LH7000 vara en mycket prisvärd tv.

Källa: www.trustedreviews.com (GB)

Pocket-lint

”Media-savvy screen”

Brittiska Pocket-lint menar att LG 37LH7000 är en genomtänkt tv som levererar mycket för pengarna. Anslutningsmöjligheterna är i fokus och stjärnan bland dessa är usb-porten som gör det möjligt att ansluta usb-minne eller hårddisk för att spela upp mediafiler. Detta bedöms vara mycket bra eftersom apparaten klarar av en mängd olika filformat som annars är ovanligt bland tv-apparater. Bildkvaliteten är otroligt bra med fina detaljer och korrekta färger, dessutom väldigt mjuk tack vare TruMotion 100Hz. Ett litet minus för ljudet blir det från Pocket-lint.

Källa: www.pocket-lint.com (GB)

Cirkapris: 10000 kronor

Produktfakta: Typ: Lcd
Storlek: 37 tum
Upplösning: 1922x1080 pixlar
Kontrast: 100000:1 (dynamisk)
Ljusstyrka: 500 cd/m2
Betraktningsvinkel: 178 grader
Anslutningar: 4xhdmi, pc, Digital Audio, usb 2.0, scart
Energiförbrukning: 180 watt
Övrigt: Bluetooth, 100 Hz TruMotion, Smart Energy Saving
Mått: 903x639.4x51.8 mm
Vikt: 14,1 kg