Sök
Lexmark X9350

Lexmark X9350

Prisvärd och användarvänlig

2007-02-23

En allt-i-ett produkt främst för hemmakontoret med duplexfunktion och trådlös anslutning. Godkänd kvalitet men lite långsam.
Testkälla Betyg Kommentar
Pc world 4/5 "Great value for money."
Cnet 7,4/10 "Good quality print experience"
Trusted Reviews 7/10 "Print speeds aren't impressive"

Vad tycker testarna?

Testarna gillar alla funktioner som Lexmark X9350 är utrustad med, och de anser att priset är klart överkomligt med tanke på vad som ingår. Den har också bra mjukvara och är enkel att installera samt använda. Utskriftskvaliteten är inte i toppklass men text- och enklare grafikutskrifter anses ha tillräcklig kvalitet för dem flesta. Hastigheten är dock en av nackdelarna hos produkten. En testare gillar inte heller att tillverkaren valt att använda sig av en trefärgspatron, vilket bland annat ger högre utskriftskostnader.

Pc world

"Great value for money."

Pc world anser att Lexmark X9350 är en prisvärd multifunktionsprodukt som passar perfekt för hemmamiljön eller det mindre kontoret. Den är enkel att hantera, och det går smidigt att ansluta till trådlöst nätverk vilket är en stor fördel. Testaren gillar dock inte valet av trefärgs-patron, eftersom det är dyrt och fotoutskrifter saknar skärpa. Kvaliteten är dock tillräcklig för enklare grafik och textutskrifter. Även kvaliteten på inscanningar får godkänt. Duplexfunktionen fungerar utmärkt och sparar mycket tid enligt testaren.

Källa: www.pcworld.idg.com.au (AU)

Cnet

"Good quality print experience"

Cnet är imponerad av funktioner som dokumentmatare för faxen, duplexfunktion och trådlös möjlighet. Kvaliteten på utskrifterna är acceptabel men inte jättebra. Hastigheten är inte heller den bästa och i underkant med förväntningarna, speciellt när man skriver ut via trådlöst. Detta minskar produktens attraktion i jämförelse med konkurrenterna. Flexibiliteten när det gäller pappersformat är uppskattad. En nackdel är dock otydliga instruktioner för placering av pappret. Mer funktion än form men överlag ändå en godkänd multifunktionsprodukt för hemmakontoret.

Källa: www.cnet.com.au (AU)

Trusted Reviews

"Print speeds aren't impressive"

Enligt Trusted reviews har Lexmark X9350 hög användarvänlighet mycket tack vare den stora displayen och genomtänkt mjukvara. Att installera produkten går också utan större problem. Testaren är även imponerad av flexibiliteten som produkten har tack vare att den kommer med bland annat kortläsare och trådlös nätverksmöjlighet. När det kommer till utskriftskvaliteten får både text- och färgutskrifter godkänt medan fotoutskrifter uppvisar en del brister. Minus ges också för hastigheten. Två sidor i minuten vid färgutskrifter är långsammare än förväntat.

Källa: www.trustedreviews.com (GB)

Cirkapris: 2500 kronor

Produktfakta: Lexmark X9350 är en allt-i-ett produkt med funktionerna skrivare, kopiator, scanner och fax. Den arbetar med fyra färger (två bläckpatroner) och har utskriftsupplösning på 4800x1200 dpi. Scannern har optisk upplösning på 1200x4800 dpi. Maximalt pappersformat som hanteras är A4. Produkten är också utrustad med lcd-display, kortläsare, usb, pictbridge, ethernet och trådlöst nätverk. Möjlighet till duplexutskrift finns. Maximal utskriftshastighet (utkastkvalitet) är 32 och 27 sidor per minut för svartvitt respektive färg. Måtten är 269(h)465(b)384(d) mm och vikten 10,2 kilo. Kompatibel med pc och mac.

Tillverkare: Lexmark