Sök
Yamaha MusicCast Chorus

Resultat

Yamaha MusicCast Chorus

Kan du inte få nog av musik? Då borde du kolla in resultatet för Yamaha MusicCast Chorus. Efter testet väljer 96% att rekommendera detta trådlösa multiroom-system med tre enheter.

  • 96 % av 24 testpiloter rekommenderar Yamaha MusicCast Chorus
  • Produkt Yamaha MusicCast Chorus
  • Tillverkare Yamaha
  • Rekommenderat pris 8 790 SEK
  • Antal testpiloter 24
  • Antal som ansökt 10 261
  • Testperiod Okt - december 2016

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppgiften är att testa produkten och dela sina upplevelser via en gemensam blogg och i sociala kanaler samt att utvärdera produkten. Efter testet får alla som deltar möjlighet att köpa produkten till halva priset eller returnera kostnadsfritt.

Så tycker testpiloterna om Yamaha MusicCast Chorus

Våra nordiska testpiloter har mycket positivt att säga. Systemet erbjuder hög användarvänlighet, enkel installation och en bra app. Designen är stilren och ljudkvaliteten är bra trots litet format. Vissa testpiloter har synpunkter på soundbar beträffande ljudkvalitet och avsaknad av HDMI-ingång och några mindre buggar finns, men sammantaget är det nöjda testpiloter.

Yamaha MusicCast Chorus image 1 Yamaha MusicCast Chorus image 2 Yamaha MusicCast Chorus image 3

96 % rekommenderar (23 testpiloter)

avatar

Yamaha MusicCast Chorus är snyggt, välljudande och smidigt att använda. Dessutom väldigt prisvärt i förhållande till konkurrenterna.

Björn Kjellander
avatar

Kvaliteten på ljudet är kanon. Appen man använder sig av för att styra enheten (kan även använda kontrollen som medföljer) är lättanvänd. Utseendemässigt så är soundbaren och högtalarna stilrena och passar bra in i inredningen. Fler färger skulle inte skada i framtiden.

Denice Karlsson
avatar

Yamaha MusicCast Chorus är ett välljudande och prisvärt högtalarsystem som dessutom är otroligt enkelt att installera och konfigurera. Behöver du hjälp är det väldigt lätt att få kontakt med Yamaha Sverige och deras trevliga och kunniga personal.

Thomas Mako

4 % rekommenderar inte (1 testpiloter)

avatar

Yamaha MusicCast Chorus är en riktigt snygg och enkelt designad anläggning med kompakt strömlinjeform. Men ljudet är nästan lika kompakt som designen, och därför skulle jag inte välja Yamahas streamingsystem.

Irene Hornbek

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Hälsning från Yamaha

MusicCast är ett trådlöst musiksystem där tradition möter innovation. En flerrumslösning där kvalitet och design är lika viktigt som enkelhet och stabilitet. MusicCast är till för alla och du väljer själv vilken produkt som passar dig bäst. Vi tror på produkter anpassade efter din livsstil och inte tvärtom. MusicCast erbjuder användaren obegränsat med anslutningsmöjligheter - allt du kan spela går att dela! Chorus-paketet består av tre utvalda enheter och är den perfekta lösningen för dig som vill komma igång med MusicCast.

  • Stort utbud av produkter anpassade till din livsstil
  • Enkel åtkomst till musik överallt via MusicCast Controller-appen
  • Stabilt system som skickar ljudet i full HD-kvalitet
Marcus Carlsson, Product Manager Audio/Video, Yamaha
Marcus Carlsson

Product Manager Audio/Video, Yamaha