Sök
Thera°Pearl Nacke

Resultat

Thera°Pearl Nacke

Thera°Pearl Nacke är en lättanvänd dyna som lindrar värk, smärta och muskelspänning med hjälp av kyla eller värme. Nu har 300 testpiloter i Sverige och Finland testat den både kall och varm genom att kyla ner i frysen eller att värma den i mikrovågsugn. Här kan du ta del av resultatet med både upplevelser och bilder från testpiloterna. #smartson #therapearl

  • 81 % av 259 testpiloter rekommenderar Thera°Pearl Nacke
  • Produkt Thera°Pearl Nacke
  • Tillverkare Bausch & Lomb
  • Rekommenderat pris 299 SEK
  • Antal testpiloter 259
  • Antal som ansökt 15 003
  • Testperiod Mars - maj 2016

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppgiften har varit att testa produkten och dela sina upplevelser via en gemensam blogg och i sociala kanaler samt att utvärdera produkten.

Så tycker testpiloterna om Thera°Pearl Nacke

Thera°Pearl Nacke har lindrat stelhet, huvudvärk och andra typer av smärtor hos många av testpiloterna. Den är lätt att både kyla ner och värma upp och uppskattas både kall och varm. Tack vare den smidiga formen sitter den på plats på axlarna utan att ramla ner. Några upplever dock att värmen är svår att få jämn samt att den svalnar för fort. Vissa gillar inte heller materialvalet, då plasten kan bli klibbig mot huden och har något vassa kanter.

TheraPearl Nacke image 1 TheraPearl Nacke image 2 TheraPearl Nacke image 3

81 % rekommenderar (210 testpiloter)

avatar

Skön både som värmande och kylande. Skönt att det är lite tyngd och flexibilitet i den så att den formar sig efter kroppen.

Lena Roxström Cardestål
avatar

Jag spenderar hela min arbetsdag och delar av min fritid framför datorn. Thera°Pearl Nacke är inte bara bra på att lindra värk och stelhet efteråt, den har nästan ännu bättre effekt om den används under arbetet i förebyggande syfte. Jag märker effekten tydligast på att jag sover betydligt bättre samt att jag vaknar smärtfri och mindre stel.

Peter Johansson
avatar

Jag är kär. Så otroligt skön att använda, både som värmare på nacken och som kylare till huvudet! Klarar mej inte utan den.

Lotta Zakrisson

19 % rekommenderar inte (49 testpiloter)

avatar

Klibbig känsla, fastnar på huden. Vassa "sömmar". Konstruktionen på kudden gör det svårt att behandla nacken. Blir varm men håller inte i 20 min.

Elenor Johansson
avatar

Värms ojämnt i mikron. Snibbarna blir jätteheta och bakstycket enbart ljummet.

Anna-Karin Granlund
avatar

En bekväm och hygienisk produkt som sitter bra på axlarna. Tyvärr håller den inte värmen så länge som den borde, därför kan jag inte rekommendera den till vänner och bekanta.

Susanna Palo Johansson

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Hälsning från Bausch & Lomb

TheraPearl Nacke

De allra flesta av oss drabbas någon gång i livet av problem med nacken. Thera°Pearl Nacke kan bidra till lokal lindring genom att avge värme eller kyla i cirka 20 minuter. Nackdynan läggs över axlarna och ligger på plats tack vare sin form och tyngd. Vi ser nu fram emot att få höra vad ni tycker om vår Thera°Pearl Nacke - åsikter och upplevelser från konsumenter är värdefulla för oss. I Thera°Pearl-familjen ingår också Rygg, Multizon, Kids och Ögonmask.

Produktfakta: Pärlorna består av vatten, glycerol och natriumpolyakrylat och materialet i dynan är fri från BPA, ftalater och latex. Dynan rengörs vid behov enkelt med tvål och vatten och kan användas om och om igen. Thera°Pearl är medicintekniska produkter.  

  • Lokal lindring genom värme eller kyla
  • Kan användas om och om igen
  • Pearl Technology 
Hampus Åsén, Key Account Manager, Bausch & Lomb
Hampus Åsén

Key Account Manager, Bausch & Lomb