Sök
ProViva Lemonad

Resultat

ProViva Lemonad

ProViva inviger sommaren tidigt med att lansera nyheterna Lemonad Citron/Lime och Citron/Hallon, den enda lemonaden på marknaden utan tillsatt socker. Testpiloterna har visat på härligt engagemang under testet och bjudit på många bilder med en uppfriskande twist av sommar. Favoritsmaken blev Citron/Lime som 81 % av testpiloterna skulle rekommendera till en vän. 

 • ProViva Lemonad Citron & Hallon 75 % av 1176 testpiloter rekommenderar ProViva Lemonad Citron & Hallon
  Citron & Hallon
 • ProViva Lemonad Citron & Lime 81 % av 793 testpiloter rekommenderar ProViva Lemonad Citron & Lime
  Citron & Lime
 • Produkt ProViva Lemonad
 • Tillverkare ProViva
 • Antal testpiloter 793
 • Antal som ansökt 15 464
 • Testperiod Apr

Citron & Hallon

 • Rekommenderat pris 25 SEK
 • Antal testpiloter 1 176

Citron & Lime

 • Rekommenderat pris 25 SEK
 • Antal testpiloter 793

Testet genomförs av Smartson under våren 2015 utan kostnad för testpiloterna som väljer att prova antingen smaken Citron/Lime eller Citron/Hallon. 

Så tycker testpiloterna om Citron & Hallon

Testpiloterna som rekommenderar Citron/Hallon beskriver den som en smakrik och frisk törstsläckare som passar perfekt en varm sommardag. Att lemonaden är utan tillsatt socker uppskattas även här. Av de som inte rekommenderar drycken uppger många att den har en artificiell bismak på grund av sötningsmedel och att priset är lite dyrt.

ProViva Lemonad image 1 ProViva Lemonad image 2 ProViva Lemonad image 3

75 % rekommenderar (879 testpiloter)

avatar

Jag har redan rekommenderat produkten till mina vänner, den var supergod och nyttig. Inget tillsatt socker passar perfekt in i min träning och kost.

Malin Knutsson
avatar

Jag skulle starkt rekommendera denna produkt eftersom den var otroligt god, fräsch i smaken och en definitiv törstsläckare. Jag har själv sedan en tid tillbaka ätit en sockerfri kost och att denna produkt var utan tillsatt socker var ett stort plus vilket jag unnar alla att testa.

Behnaz Bajrandi
avatar

En frisk och nyttig smak. Törstsläckande och oumbärlig en varm sommardag.

Betty Hvitfeldt

25 % rekommenderar inte (297 testpiloter)

avatar

Tycker inte smaken stämmer överens med det som produkten utlovar. Det är en stark syrlig smak med en vag ton av hallon som får en slags artificiell karaktär.

Nils Plato
avatar

Drycken hade en tydlig smak av sötningsmedel (stevia) vilket inte alls är gott.

Lovisa Nöid
avatar

Sötningsmedlet stevia förstörde hela lemonaden. Gillade inte alls den bismaken. Hade föredragit helt naturligt istället eller vanligt socker.

Jennie Hammarberg

Så tycker testpiloterna om Citron & Lime

Citron/Lime är den smak som är mest populär bland testpiloterna. De som rekommenderar produkten beskriver den som uppfriskande, fräsch och god. Flera uppmärksammar och uppskattar att lemonaden är utan tillsatt socker. Det som främst får kritik är att drycken upplevs som för sur och att den innehåller sötningsmedel.

ProViva Lemonad image 1 ProViva Lemonad image 2 ProViva Lemonad image 3

81 % rekommenderar (639 testpiloter)

avatar

Otroligt god, fräsch och syrlig lemonad. Den kändes lite beroendeframkallande och man ville bara ha mer av den. Ett extra plus är att den inte innehåller något tillsatt socker och därför är kalorisnål. Den kommer absolut att köpas igen!

Linda Lindström
avatar

Känns härligt fräsch, lagom syrlig och har en god smak. Underbar som den är men tror även den kommer passa fint i sommardrinkarna. Läskande, känns nypressad och hälsosam. Mumsfillibaba!

Cajsa Eriksson
avatar

En läskande och välgörande produkt. Inte för mycket socker vilket gör att man kan ha den som ersättare till både läsk och saft en varm sommardag.

Johan Wallin

19 % rekommenderar inte (154 testpiloter)

avatar

Alldeles för sur i smaken. Stevian ligger i bakgrunden som en äcklig stickig smak som tyvärr tränger igenom.

Andreas Landebro
avatar

Proviva Citron/Lime var lite väl syrlig enligt både mig och min sambo. Annars var smaken god, men den kraftiga syran tog för mycket i överhand för att jag skulle kunna tänka mig att konsumera produkten fler gånger.

Linda Johansson
avatar

Hela familjen testade produkten. Vi är dagliga användare av Proviva. Jag tyckte den var lite för stark i smaken och tycker även att det var synd att den innehöll sötningsmedlet stevia.

Jörgen Schelin

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Hälsning från ProViva

ProViva Lemonad

Välkommen till ett mer läskande ProViva! Lemonad är en dryck som många av våra engagerade konsumenter efterfrågat och vi kan stolt berätta att vår produkt är den enda på marknaden utan tillsatt socker. Dessutom innehåller den samma bakteriekultur som våra övriga drycker. Lemonaden passar utmärkt att ta i farten eller som en törstsläckare under dagen då den även finns på mindre flaska. Oavsett vilken smak du väljer är vi nyfikna på när du tycker att vår lemonad passar allra bäst. Lycka till! 

 • God och läskande törstsläckare 
 • Inget tillsatt socker - och bara 20 kcal pr 100g 
 • Samma bakteriekultur som andra produkter från ProViva

Kasper Nygaard, Brand Manager, ProViva
Kasper Nygaard

Brand Manager, ProViva