Sök
Knorr Middags-kit

Resultat

Knorr Middags-kit

På jakt efter enkla middagstips? Vi lät 1200 testpiloter prova och utvärdera Knorr Middags-kit i fyra smaker: Italian Risotto, Indian Tikka Masala, Mexican Enchiladas och Thai Green Curry. Ta del av smaker från hela världen här.

 • Knorr Middags-kit Thai Green Curry 77 % av 225 testpiloter rekommenderar Knorr Middags-kit Thai Green Curry
  Thai Green Curry
 • Knorr Middags-kit Italian Risotto 87 % av 270 testpiloter rekommenderar Knorr Middags-kit Italian Risotto
  Italian Risotto
 • Knorr Middags-kit Mexican Enchiladas 80 % av 304 testpiloter rekommenderar Knorr Middags-kit Mexican Enchiladas
  Mexican Enchiladas
 • Knorr Middags-kit Indian Tikka Masala 83 % av 295 testpiloter rekommenderar Knorr Middags-kit Indian Tikka Masala
  Indian Tikka Masala
 • Produkt Knorr Middags-kit
 • Tillverkare Knorr
 • Antal testpiloter 295
 • Antal som ansökt 10 349
 • Testperiod Aug

Thai Green Curry

 • Rekommenderat pris 34 SEK
 • Antal testpiloter 225

Italian Risotto

 • Rekommenderat pris 34 SEK
 • Antal testpiloter 270

Mexican Enchiladas

 • Rekommenderat pris 34 SEK
 • Antal testpiloter 304

Indian Tikka Masala

 • Rekommenderat pris 34 SEK
 • Antal testpiloter 295

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppgiften är att testa en av rätterna och dela sina upplevelser via en gemensam blogg och i sociala kanaler samt att utvärdera produkten.

Så tycker testpiloterna om Thai Green Curry

Asiatisk smakupplevelse, trevlig hetta och goda dofter summerar upplevelserna från testpiloterna när de testade Thai Green Curry. Positivt är att hettan går att anpassa efter smak med tillhörande chilipåse och även genom att addera mer kokosmjölk för att få rätten mildare. Upplevelserna har också varit att produkten är perfekt för nybörjare i det asiatiska köket. Några tyckte att Middags-kitet är en onödig produkt eftersom de menar att innehållet i denna produkt är ingredienser som de brukar ha hemma, och vissa tyckte att smakerna var för starka. Ser vi till helheten är majoriteten nöjda med denna asiatiska middagsidé.

Knorr Middags-kit image 1 - Thai Green Curry Knorr Middags-kit image 2 - Thai Green Curry Knorr Middags-kit image 3 - Thai Green Curry

77 % rekommenderar (173 testpiloter)

avatar

Mycket autentisk och god smak, stort plus för att styrkan gick reglera själv i och med att ha chilin i en liten stund eller längre. En jättegod rätt, enkel och smidig i vardagsfarten.

Caroline Vestin
avatar

Enkelt sätt att laga mat som smakar precis som i Thailand. Kryddorna gjorde verkligen rätten smakrik, vi fick dessutom kyrddor över till framtida middagar. Härligt komplement till den nordiska höstmaten som värmer och piggar upp.

Emma Sundling
avatar

Enkelheten är total på denna fina produkt! Saknas verkligen inte ett dugg! Enkelt o snabbt. En perfekt vardagsmaträtt men funkar lika bra en lördag med en bra sallad till. 

Håkan Nilsson

23 % rekommenderar inte (52 testpiloter)

avatar

Jag tyckte att smakerna var lite obalanserade.

Michael Idehall
avatar

Produkten levde inte upp till mina förväntningar. Den var rätt smaklös och det var många ingredienser man behövde införskaffa själv. Det hände ingenting i munnen och den var rätt tråkig helt enkelt.

Camilla Frånberg
avatar

Produkten hade en tilltalande förpackning, god tillagningsdoft och fina färger. Däremot var portionerna väldigt små, smaklösa (inkluderad krydda stärkte hettan, inte smaken), ingrediensfattiga och hade för lite vätska - trots att vi tillförde nötter, mer kycklingfilé och ytterligare kokosmjölk. Vi lämnade bordet varken mätta eller belåtna.

Selma Isabel

Så tycker testpiloterna om Italian Risotto

Italian Risotto har satt lyx på vardagstillvaron hos testpiloterna och får en stark rekommendation. Det som gör detta Middags-kit poulärt är att den är smakrik och krämig samtidigt som den är enkel ger flera variationsmöjligheter. Råvarorna du kan använda är många - några har tillagat risotton vegetarisk med svamp och sparris och andra med färsk kyckling. De som inte var lika förtjusta tyckte att smaken var klen och att produkten för dyr. Kort summerat: Italian Risotto var molto buono.

Knorr Middags-kit image 1 - Italian Risotto Knorr Middags-kit image 2 - Italian Risotto Knorr Middags-kit image 3 - Italian Risotto

87 % rekommenderar (235 testpiloter)

avatar

Väldigt gott och lätt. Den smakade som hemmagjord och man behövde inte tillsätta några extra kryddor för att det skulle smaka bra. Perfekt när man vill äta något gott och har lite tid.

Emilia Andersson Gantell
avatar

Jag tycker produkten var över förväntan. Rekommenderar absolut produkten vidare och kommer testa den igen. Tillsatte lite vitt vin och scharlottenlök vilket gav rätten ytterligare en smakhöjning!

Angelica Johansson
avatar

Enkel tillagning och gott resultat. Bra smaker och bra arboiris som hade fin kärna. Krämigt och gott med bra kryddblandning och god svamp.

Anders Söderbäck

13 % rekommenderar inte (35 testpiloter)

avatar

God men torr. Inte heller lika smidig att göra som förväntat.

Josefin Johansson
avatar

Det "dyraste och viktigaste" i maten följde ju inte med. Varför fanns det inte ett vegetariskt recept på förpackningen?

Mattias Andersson
avatar

Smaken var okej, men jag känner att det är lika lätt att göra en egen risotto. Och då slipper man dessutom alla onödiga små plastförpackningar, vilket inte kändes så miljövänligt.

Kristin Jerräng

Så tycker testpiloterna om Mexican Enchiladas

Är tacos till fredagsmyset ett minne blott? Mexican Enchiladas är en het kandidat och ersättare och uppskattas främst för sin goda dippsås, krispighet och goda smak men framförallt går sätten snabbt att tillaga. De som valde att inte rekommendera produkten tyckte att brödet var för torrt och att produkten inte är tillräckligt prisvärd. Summerat åker sombrerohatten på - mexikanska smaker i detta lättillgänliga Middags-kit går hem hos våra testande hemmakockar.

Knorr Middags-kit image 1 - Mexican Enchiladas Knorr Middags-kit image 2 - Mexican Enchiladas Knorr Middags-kit image 3 - Mexican Enchiladas

80 % rekommenderar (244 testpiloter)

avatar

Det var fruktansvärt enkelt att tillaga och det blev väldigt uppskattat av min kräsna dotter! Allt stod enkelt skrivet hur man skulle göra och allt fanns till som behövdes, förutom kycklingen såklart. Jag älskade smaken av marinaden och det var väldigt väldigt gott! Detta ska vi göra varannan fredag har hon bestämt.

Angelica Hansson
avatar

När fantasin tryter är detta kit en räddning, recept och ingredienser i ett, några saker att köpa till bara. Trevligt att prova andra mexikanska smaker än det vanliga texmex-köret. Lagom för 2.

Mia Bergfalk
avatar

Mycket förträfflig smak! Genuin mexikansk kryddning och mycket smidigt! Stor portion blev det också. Jag är positivt överraskad!

Anna Hammar

20 % rekommenderar inte (60 testpiloter)

avatar

Blir minus då brödet var väldigt torrt och tyckte att man fick lite sås och krydda.

Cecilia Smedberg Eriksson
avatar

Enormt tunn i smaken, ingen fart på kryddorna. Det behövs köpas till en hel del ingredienser, men det var jag inställd på.

Christian Jonasson
avatar

Tyckte att förpackningen innehöll alldeles för mycket plast. Det krävdes för mycket annat för att kunna ha den hemma och använda vid behov. Det tog för lång tid att göra jämfört med hur väl det smakade.

Richard Sedin

Så tycker testpiloterna om Indian Tikka Masala

Gott, lättlagat och smidigt. Dessa ledord summerar samtliga av Knorrs Middags-kit, men vad som är unikt med Indian Tikka Masala är den kryddiga och starka smaken som gått hem hos testpiloterna. Många har ätit indisk mat på restaurang tidigare och tycker om att testa på att laga indiskt hemma. Några av dem som var med och testade tyckte dock att smaken inte uppfyllde deras förväntningar, och att rätten inte var så enkel att tillaga som de trott. Summerat får Indian Tikka Masala många tummar upp.

Knorr Middags-kit image 1 - Indian Tikka Masala Knorr Middags-kit image 2 - Indian Tikka Masala Knorr Middags-kit image 3 - Indian Tikka Masala

83 % rekommenderar (245 testpiloter)

avatar

Jättegott, enkelt och spännande. Kul att prova nya smaker.

Antonia Sporrong
avatar

Lättlagat och smidigt! Smaken var över förväntan men tanke på tilllagningstiden! Rekommenderas starkt till den stressande och barnfamiljer.

Jessica Johansson
avatar

Många gånger är det svårt att hitta inspiration till att laga mat och än mer till att hitta nya rätter. Knorr's middagskit gjorde det enkelt och få ny inspiration i matlagningen och våga testa nytt.

Marcus Randevik

17 % rekommenderar inte (50 testpiloter)

avatar

Smaklös, var tvungen att lägga till massa egna kryddor för att den skulle smaka något och då känns det ovärt att köpa ett färdigt kit när man ändå måste krydda själv.

Jessika Säljö
avatar

För att jag inte tyckte produkten var så smidig som utlovat. Flera saker man skulle addera själv och dessutom blir det omständigt när det inte räcker till matlådor dagen därpå.

Stina Nilsson
avatar

Lite för smaklös, dock gott ris och bra idé.

Johanna Andersson

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Hälsning från Knorr

Knorr Middags-kit

Låt dig inspireras och upptäck hur snabbt och enkelt du nu kan laga till välsmakande rätter med inspiration från hela världen med Knorr middags-kit. Förpackningen innehåller kolhydrater och kryddor så du behöver bara tillsätta ett fåtal ingredienser som t ex kyckling och grönsaker och du har en härlig middag för två klar på 30 minuter. Smaklig spis! 

 • Snabb och enkel tillagning
 • Fyra spännande smaker
 • Ett vardagsbekymmer mindre
Annika Haglund, Brand Manager, Knorr
Annika Haglund

Brand Manager, Knorr