Sök
Jaybird Tarah

Resultat

Jaybird Tarah

Nu har aktiva testpiloter i Norden hårdtestat Jaybirds trådlösa sporthörlurar; Tarah. Sporthörlurarna passar dig som vill slippa sladden i telefonen och som älskar att lyssna på musik när du tränar. I slutet av testet var det 88% som valde att rekommendera lurarna, ta del av omdömen här.

 • 88 % av 147 testpiloter rekommenderar Jaybird Tarah
 • Produkt Jaybird Tarah
 • Tillverkare Jaybird
 • Rekommenderat pris 1 099 SEK
 • Pris för testpiloter 549 SEK
 • Antal testpiloter 147
 • Antal som ansökt 2 567
 • Testperiod Jan - mar 2019

Testet har genomförts av Smartson på uppdrag av Jaybird. Uppdraget har varit att köpa och testa produkten och dela sina upplevelser via en gemensam testpilotsblogg och i sociala kanaler. Efter testet utvärderades produkten via ett formulär och fick en rekommendationsfaktor.

Så tycker testpiloterna om Jaybird Tarah

Det har sagt swoosh ute i spåret när testpiloter har sprungit med sporthörlurarna Tarah från Jaybird. Hörlurarna hyllas för att de sitter kvar i öronen trots tuffa rörelser och är samtidigt väldigt bekväma. Ljudkvalitén anses hög, headset-funktionen vid samtal funkar utmärkt och lurarna är generellt en trogen vän i både svett, regn och snö. Nackdelar? Batteritiden tycker några är för kort. Vissa upplevde även känslan av att inte höra några omgivande ljud som negativ och något som inte passade alla deltagare. Summerat håller Tarah vad dem lovar då 88% har valt att rekommendera till en annan aktiv vän.

Jaybird Tarah image 1 Jaybird Tarah image 2 Jaybird Tarah image 3

88 % rekommenderar (130 testpiloter)

avatar

Bra passform och sitter kvar utan att behöva justeras. Samtidigt är det ett bra ljud utan störningar och bra inställningsmöjligheter via appen. Appen också perfekt för att få tips på musik till träningen.

Andreas
avatar

Fantastiskt ljud! Sitter bra under aktivitet, bra batteritid och lätta att använda.

Maria
avatar

Generellt bra kvalitet. Smidiga och lätta med bra passform. Långt fler fördelar än nackdelar. Ligger väl på marknaden jämfört med produkter i samma prisklass. Man får mycket hörlurar för pengarna.

Johannes

12 % rekommenderar inte (17 testpiloter)

avatar

Jag tycker inte att de var helt amazing. Därför skulle jag inte rekommendera dem. Jag störde mig för mycket på att de inte satt bra i örat och att det kändes som att jag hade öronproppar i, fast med ljud. Det var en oskön känsla. Men i övrigt var ju ljudet bra och de är smidiga att använda.

Anna
avatar

Bra ljud och så. Men sladden mellan stör mig.

Christer
avatar

Inte helt hundra nöjd med passformen trots att jag testat alla snäckor, får således obalanserat ljud mellan höger och vänster öra. Dock väldigt bra ljud när man får till det. Kanske inte riktigt värt sin prislapp dock.

Jonas

Från sociala medier

Hälsning från Jaybird

Våra trådlösa Tarah-sporthörlurar är designade för att passa den vardagliga löprundan eller gymbesöket. Känn friheten med trådlöst premiumljud i en minimalistisk design som gör det enkelt att ta med sig hörlurarna vart du vill. Detta kombinerat med hög komfort med mjuka örongel i silikon, ger en helhetsupplevelse som vi ser fram emot att ni upptäcker och tycker till kring.

 • 6 timmars speltid
 • Svett- & vattentåliga (IPX7)*
 • Sportpassform - Säker och bekväm
  *IPX7-klassade vilket gör att dom klarar av svett och regn utan några som helst problem

John Svärling, Marketing Manager Nordics, Jaybird
John Svärling

Marketing Manager Nordics, Jaybird

Fler tester från Jaybird

Fler tester