Sök
Hälsans Kök Vegetarisk Kebab

Resultat

Hälsans Kök Vegetarisk Kebab

Det är 460 testpiloter som tillagat och smakat nyheten Vegetarisk Kebab från Hälsans Kök. Efter avslutat test är det 88% som skulle rekommendera den vegetariska kebaben till en vän.

  • 88 % av 460 testpiloter rekommenderar Hälsans Kök Vegetarisk Kebab
  • Produkt Hälsans Kök Vegetarisk Kebab
  • Tillverkare Hälsans Kök
  • Rekommenderat pris 38 SEK
  • Antal testpiloter 460
  • Antal som ansökt 11 374
  • Testperiod Juni - juli 2014

Vegetarisk Kebab är en nyhet från Hälsans Kök som du finner i frysdisken i din butik. Den är ovo-vegetarisk och är baserad på soja-, vete- och äggprotein. Testpiloternas uppdrag har varit att komponera sin egen vegetariska kebab tillsammans med Hälsans Kök, ta en bild och dela vad de tycker om den till sina vänner på Instagram och på vår blogg. Se ett urval av deras kebaber nedan.

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Via Smartson får du testa nya produkter och dela dina genuina upplevelser med andra. Besök oss gärna på smartson.se. Smartson grundades i Stockholm år 2000.

Så tycker testpiloterna om Hälsans Kök Vegetarisk Kebab

Testpiloterna som rekommenderar kebaben gör det av flera anledningar. Framför allt uppskattar de smak och konsistens och tycker att det är ett bra och ganska likt alternativ till kött. Kebaben beskrivs som snabb och lättlagad mat. Många framhäver också att det är både nyttigt och miljövänligt att välja ett vegetariskt alternativ.

De som inte rekommenderar kebaben gör det främst för att de inte gillar smak eller konsistens. Flera testpiloter beskriver konsistensen som seg och att den liknar gummi. De tycker också att produkten är dyr och att man skulle vilja få en större mängd kebab i påsen.

Hälsans Kök Vegetarisk Kebab image 1 Hälsans Kök Vegetarisk Kebab image 2 Hälsans Kök Vegetarisk Kebab image 3

88 % rekommenderar (407 testpiloter)

avatar

Nyttig och god mat som går fort att laga. Med det här kan man laga något snabbt som är både gott och nyttigt. Perfekt till stressade småbarnsföräldrar.

Therese Engman
avatar

Kebaben var mycket god och hade en bra konsistens som påminde om riktigt kött. Det är ett bra substitut mot riktig kebabkött!

Anna Nguyen
avatar

Ett miljövänligt och nyttigare alternativ till vanlig kebab. God smak.

Ronja Olsson

12 % rekommenderar inte (53 testpiloter)

avatar

För den gummilika konistensen. Produkten är också rätt dyr.

Anne Lindberg
avatar

Att den saknar smak är en nackdel! Samt att man får väldigt lite kött för priset.

Malin Persson
avatar

Den var seg och inte så god att jag skulle rekommendera den vidare.

Eva Wallin

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Hälsning från Hälsans Kök

Hälsans Kök Vegetarisk Kebab
Letar du efter ett vegetariskt alternativ till att byta ut några av veckans mål? Vegetarisk Kebab är en nyhet från Hälsans Kök. Njut den med fördel i en wrap eller med pitabröd, krispig sallad och en god kebabsås. Se våra bilder och recept för tips om hur du komponerar den på riktigt goda sätt. Vegetarisk Kebab tillagar du enkelt i stekpannan tillsammans med lite smör eller olja, rör om under tiden och det är klart efter cirka 10-12 minuter. Produkten är ovo-vegetarisk och baserad på sojaprotein, veteprotein och har samma kryddning och konsistens som vanlig kebab.
Hej! Vad kul att du ville testa en av våra senaste nyheter från Hälsans Kök. Vi jobbar ständigt med att ta fram nya hälsosamma alternativ samt att utveckla och förbättra våra produkter. Därför är dina synpunkter värdefulla för oss och det var kul att få höra vad du tyckte om vår Vegetariska Kebab.
Hanna Wennerdal, Nordic Brand Manager, Hälsans Kök
Hanna Wennerdal

Nordic Brand Manager, Hälsans Kök