Sök
God Morgon Organic Juice

Resultat

God Morgon Organic Juice

Yum, yum. Nice, nice. Nytt år och nya rutiner för 1000 testpiloter som har börjat sin dag med en ekologisk God Morgon Juice med fruktkött i smakerna Organic Orange och Organic Apple. Ta del av testresultatet och törstsläckande juiceinspiration nedan.

 • God Morgon Organic Juice Organic Apple Juice 96 % av 307 testpiloter rekommenderar God Morgon Organic Juice Organic Apple Juice
  Organic Apple Juice
 • God Morgon Organic Juice Organic Orange Juice 94 % av 580 testpiloter rekommenderar God Morgon Organic Juice Organic Orange Juice
  Organic Orange Juice
 • Produkt God Morgon Organic Juice
 • Tillverkare God Morgon
 • Antal testpiloter 580
 • Antal som ansökt 6 557
 • Testperiod februari 2017

Organic Apple Juice

 • Rekommenderat pris 25 SEK
 • Antal testpiloter 307

Organic Orange Juice

 • Rekommenderat pris 25 SEK
 • Antal testpiloter 580

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget är att testa produkten och dela sina upplevelser via Youtube och i sociala kanaler. Efter testet utvärderas produkten via ett formulär och får en rekommendationsfaktor.

Så tycker testpiloterna om Organic Apple Juice

Organic Apple juicen var en riktig fullträff och den juice som fick högst betyg av de två. Den smakar som färskpressat, och har en tydlig och frisk äppelsmak med perfekt sötma enligt testpiloterna. Den beskrivs också som naturlig och mjuk i smaken vilket uppskattas av både barn och den kräsna. Några få som inte rekommenderar tycker att den var för söt och lite blaskig stundtals. Men allt som allt går denna juice verkligen hem på frukostbordet.

God Morgon Organic Juice image 1 God Morgon Organic Juice image 2 God Morgon Organic Juice image 3

96 % rekommenderar (294 testpiloter)

avatar

En väldigt god och tydlig frisk äppelsmak gör denna juice till det självklara valet för oss, både till vardagsfrukosten som till helgens lite festligare.

Carin Egehult
avatar

Jag älskar denna äppeljuice! Den är som riktig gammaldags "fransk" äppeljuice och inte så som dom vanliga orange/gula genomskinliga äppeljuicerna brukar vara. Den är helt klart beroendeframkallande!

Amanda Hansen
avatar

Det var en av dom godaste äppeljuicer jag smakat, jag kommer rekommendera den till alla vänner. I alla fall, att dom provar dom, mycket godare att dricka än läsk. Passar också till alla tillfällen, som till frukost, lunch, middag och till kvällen framför tv. Jag tänker fortsätta köpa!

Johnny Andersson

4 % rekommenderar inte (13 testpiloter)

avatar

Jag upplever Apple juice yum som för söt. Den är lik vanlig osötad äppelmust, men smakar väldigt sötad. Då väljer jag hellre osötad dryck. Dra ner på sockret!

Annie Steffert
avatar

Jag anser att produkten är för dyr. Smakmässigt är den mycket god, lite lägre pris då är den helt ok 👌

Ronny Ohlsson
avatar

Den var god och vi uppskattade att den var organisk. Tyckte dock den var lite vattnig/blaskig i smaken tyvärr. Sötman var lagom. Tack för att vi fick testa detta!

Catharina Lewin

Så tycker testpiloterna om Organic Orange Juice

Nice! Det är verkligen ordet för att beskriva Organic Orange Juice från God Morgon. Testpiloterna beskriver den som frisk och naturlig, många upplever att den smakar färskpressade apelsiner. Den har bra sötma och en lagom syrlighet och får ett stort plus för att det är ekologisk och utan tillsatser. Bland de få som inte rekommenderade var åsikterna att den var för sur eller söt, för mycket fruktkött och en annorlunda smak som inte uppskattades. Allt som allt blir det ändå ett riktigt toppresultat för denna fräscha juice!

God Morgon Organic Juice image 1 - Organic Orange Juice God Morgon Organic Juice image 2 God Morgon Organic Juice image 3

94 % rekommenderar (546 testpiloter)

avatar

Mycket av smaken kunde kännas och verkligen skiljer sig från dem juicer som jag har smakat innan. Friskt och en sötma som tilltalar mig och mina familjmedlemmar. Vi tyckte att den var annorlunda och en positiv överraskning för alla!

Tihomir Tim Radevski
avatar

Frisk, fräsch, naturlig apelsinsmak och ekologisk! Precis som när man pressar själv. Rekommenderas varmt för den var riktigt god!

Kamilla Lans
avatar

Den smakar verkligen juice och är inte gjord på koncentrat. Du får känslan av färskpressade apelsiner på ett varmt semesterparadis där du njuter av morgonen. Stort plus för att det dessutom är ekologiska apelsiner!

Elin Ljungström

6 % rekommenderar inte (34 testpiloter)

avatar

Det finns en bismak som inte riktigt passar in på juicen. Jag skulle hellre köpa en annan juice till det priset.

Hanna Olander
avatar

Den var fräsch i smaken. Den var god men personligen skulle jag vilja ha den sötare. Ett av mina barn testade och sa att den var ok men inte mer.

Virpi Rannisto
avatar

Jag tycker att det finns godare ekologiska juicer. Den här var lite för mjäkig, skulle varit lite surare/fräschare.

Hanna Barck

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Hälsning från God Morgon

God Morgon Organic Juice

Vad glada vi är att du vill prova God Morgon Organic! Du kommer att få prova en av våra allra bästa juicer, gjord på frukter som fått mogna i solen, i sin egen takt, för att sedan pressas till härlig juice inom 24 timmar efter skörd. Frukterna odlas utan kemiska bekämpningsmedel och konstgödsel i harmoni med naturen. Ingenting är tillsatt, ingenting är borttaget. Bara 100% ren juice. Gott för dig, gott för naturen. Hoppas att det smakar!

 • Ekologisk
 • Ej från koncentrat
 • Pressad inom 24 timmar efter skörd
Pernilla Morén, Senior Nordic Brand Manager, God Morgon
Pernilla Morén

Senior Nordic Brand Manager, God Morgon