Sök
Findus Falafel

Resultat

Findus Falafel

Att få ihop vardagspusslet är inte det enklaste, men Findus Falafel har visat sig vara ett bra alternativ till en enklare och mer köttfri vardag. Över 1000 testpiloter har nu testat produkten och omdömet är tydligt när 93 procent väljer att rekommendera produkten. Bra smak och smidig tillagning är några av omdömena. Ta del av fler åsikter nedan och en summering från testet. #findusfalafel #grönagodsaker

  • 93 % av 1046 testpiloter rekommenderar Findus Falafel
  • Produkt Findus Falafel
  • Tillverkare Findus
  • Rekommenderat pris 34 SEK
  • Antal testpiloter 1 046
  • Antal som ansökt 9 024
  • Testperiod Jan

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppgiften är att dela sina upplevelser via en gemensam blogg och i sociala kanaler samt slutligen utvärdera produkten.

Så tycker testpiloterna om Findus Falafel

Den stora majoriteten av testpiloterna tycker att Findus Falafel levererar. Bland annat genom bra smak och kryddning samt snabb och enkel tillagning. Produkten erbjuder många användningsområden och ger en nyttig känsla och fräsch mättnad. Bland testpiloterna som inte rekommenderar har flest synpunkter på smaken samt konsistensen som de upplever som för torr.

Findus Falafel image 1 Findus Falafel image 2 Findus Falafel image 3

93 % rekommenderar (971 testpiloter)

avatar

Supergoda, saftiga och helt underbara! Vi var fyra vuxna som åt dessa falafels i pitabröd tillsammans med massa grönsaker och vitlökssås. Alla tyckte det var supergott! Rekommenderas starkt.

Anna Östlund
avatar

Falafeln hade väldigt god och mycket smak, den var absolut inte torr som falaflar lätt blir. Vi tillagade dom i ugnen och dom höll ihop superbra! Jag rekommenderar denna produkt.

Irene Anklew
avatar

Jag har länge letat efter ett vegetariskt alternativ som faller mig i smaken och äntligen har jag hittat det! Detta kommer underlätta min vardag då jag slipper varje dag stå och laga min middag från grunden. Perfekt! Supergott.

Evelina Berger

7 % rekommenderar inte (75 testpiloter)

avatar

Falafeln var enkel att tillaga och hade en god smak. Tyvärr blev jag väldigt besviken över kryddningen och konsistensen. De var alldeles för mjuka och hårt mixade. Riktig falafel ska ha lite tuggmotstånd och vara grovt mixat. Saknar även ett sting med extra kryddor och vitlök.

Olivia Belwit
avatar

Den saknade en del gällande smak och konsistens. Vissa bitar var helt platta i botten, vilket gjorde dem svårstekta och lätt att bränna vid.

Caroline Tornell
avatar

Efter att tidigare ha testat andra märken av falafel och även gjort hemmagjorda varianter kan jag tyvärr inte påstå att jag och sambon blev särskilt imponerade av dessa. Mjölig konsistens och alldeles för svag kryddning är vår dom.

Oscar Pettersson

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Hälsning från Findus

Findus Falafel

Njut av gröna godsaker. Vi är mitt i en ny tid. En grönare tid. Intresset för nya maträtter ökar och den gröna trenden är här för att stanna. Vi söker nya smaker och nya alternativ till de traditionella rätterna och vi möter nya recept med inspiration från världens alla hörn. Vi på Findus är glada och stolta över den positiva respons vårt vegetariska/gröna sortiment har fått. Nu vill vi gärna ha din hjälp med att provlaga vår Falafel och dela smakupplevelser på Facebook, Instagram och andra sociala medier. Vår falafel är vegansk och Sveriges mest köpta. Vi hoppas att även du ska tycka om den. Låt dig inspireras och prova gärna något av våra recept. Smaklig måltid! 

  • Den mest köpta falafeln i den djupfrysta kategorin
  • Vegansk
  • Grön proteinkälla
Beatrice Fransson, Product Marketing Manager, Findus
Beatrice Fransson

Product Marketing Manager, Findus