#getPhaseInfo($URLMapContent.identifier) Fast & Furious presents: Hobbs & Shaw • Resultat • Smartson
Sök
#getPhaseInfo($!{campaign.identifier})
Fast & Furious presents: Hobbs & Shaw

Resultat

Fast & Furious presents: Hobbs & Shaw

  • 91 % av 690 testpiloter rekommenderar Fast & Furious presents: Hobbs & Shaw
#readMoreDefinitions()
    #printAboutItem("$text.get('about.manufacturer')" $campaign.companyName "text") #printAboutItem("$text.get('about.numberOfTestpilots')" $campaign.desiredTestpilots "integer")
  • Testperiod

De bästa bilderna som delas i sociala medier har tävlat om 50 hyrfilmer. Testpiloterna har fått: 1 st köpfilms värdekod till filmen Fast & Furious presents: Hobbs & Shaw och 2 st hyrfilms värdekoder efter slutfört uppdrag.

Testet genomfördes av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget var att testa SF Anytime samt se filmen Fast & Furious presents: Hobbs & Shaw, och dela sina upplevelser i sociala kanaler. Efter testet utvärderades tjänsten via ett formulär och har fått en rekommendationsfaktor.

Från sociala medier

Hälsning från SF Anytime

Visste du att SF Anytime har Sveriges största utbud av film och tv-serier? Vi lägger till nya filmer varje vecka, direkt efter att de har visats på bio. Du kan välja mellan att hyra eller köpa och du betalar endast för det du vill se. Åsikter från användare betyder allt och vi tycker det är extra kul att du vill vara med och dela dina upplevelser kring vår tjänst. Här är några saker vi hoppas du kommer uppskatta:

  • Se de senaste filmerna direkt efter de visats på bio
  • Betala endast för det du vill se och slipp abonnemang eller bindningstid
  • Enkel och snabb betalning, med Swish eller kreditkort
Trevlig filmstund!, Hela gänget, SF Anytime
Trevlig filmstund!

Hela gänget, SF Anytime

Fler tester från SF Anytime

Fler tester