Sök
Eucerin AntiREDNESS

Resultat

Eucerin AntiREDNESS

Känner du att din hud ofta blir röd? Nu har 300 testpiloter provat en ansiktsrengöring och två ansiktscrémer ur Eucerins nya hudvårdsserie för den hyperkänsliga ansiktshuden. Serien är för dig som upplever rodnad vid t.ex stress, kyla, stark mat, fysisk aktivitet eller vid användning av vanliga kosmetiska ingredienser och behöver skydda, lugna och återfukta huden optimalt. Här kan du läsa om hur testpiloterna upplevt sin nya hudvårdsrutin.    

 • Eucerin Hypersensitive Skin AntiREDNESS Soothing Care 91 % av 237 testpiloter rekommenderar Eucerin Hypersensitive Skin AntiREDNESS Soothing Care
  AntiREDNESS Soothing Care
 • Eucerin Hypersensitive Skin AntiREDNESS Concealing Day Care 79 % av 236 testpiloter rekommenderar Eucerin Hypersensitive Skin AntiREDNESS Concealing Day Care
  AntiREDNESS Concealing Day Care
 • Eucerin Hypersensitive Skin UltraSENSITIVE Cleansing Lotion 86 % av 240 testpiloter rekommenderar Eucerin Hypersensitive Skin UltraSENSITIVE Cleansing Lotion
  UltraSENSITIVE Cleansing Lotion
 • Produkt Eucerin Hypersensitive Skin
 • Tillverkare Eucerin Sverige
 • Antal testpiloter 240
 • Antal som ansökt 10 633
 • Testperiod Mars - april 2016

AntiREDNESS Soothing Care

 • Antal testpiloter 237

AntiREDNESS Concealing Day Care

 • Antal testpiloter 236

UltraSENSITIVE Cleansing Lotion

 • Antal testpiloter 240

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppgiften är att testa produkten och dela sina upplevelser via en gemensam blogg och i sociala kanaler samt att utvärdera produkten.

Så tycker testpiloterna om AntiREDNESS Soothing Care

Soothing Care är en favorit bland testpiloterna tack vare den lugnande effekten crémen har på huden. Den återfuktar och vissa säger sig ha märkt en skillnad på hudrodnaden. Några testpiloter tycker att det är praktiskt att samma créme fungerar både som dag- och nattcréme. De som inte rekommenderar upplever att produkten är för fet och lägger sig som en hinna på huden.

Eucerin Hypersensitive Skin image 1 - AntiREDNESS Soothing Care Eucerin Hypersensitive Skin image 2 - AntiREDNESS Soothing Care Eucerin Hypersensitive Skin image 3 - AntiREDNESS Soothing Care

91 % rekommenderar (215 testpiloter)

avatar

AntiREDNESS Soothing care är skön att använda på kvällen! Din hud känns mjuk och behaglig!

Anne Andersson
avatar

Har äntligen hittat en hudkräm som lugnar min hud. Tack! Praktisk med solskyddsfaktor i ansiktscremen. Och en creme som går att använda både dag och natt. Lätt att applicera, huden blir mjuk och känns behagligt mjuk och len. Kan varmt rekommendera både rengöringslotion och ansiktscremerna. 

Christina Mångård
avatar

AntiREDNESS Soothing Care helt underbar creme som jag kommer att forsätta med, den ger mycket fukt och stramar åt huden.

Kerstin Nilsson

9 % rekommenderar inte (22 testpiloter)

avatar

Soothing care tycker jag bara la sig som en hinna på huden, hur mycket man än smorde och masserade.

Caroline Nilsson
avatar

Jag tyckte att dessa produkter var bra. Enda nackdelen med den som går att använda både dag och kväll, tyckte jag var lite för fet i konsistensen. Men annars så tyckte jag att dessa var bra. Min hud har blivit jämnare och mer balanserad.

Ida Åkesson
avatar

Soothing care krämen var skön att stryka på men det började sticka i ögonen och upplevde ingen minskning av rodnad.

Linn Hellman

Så tycker testpiloterna om AntiREDNESS Concealing Day Care

Det som testpiloterna gillar med Concealing Day Care är att den innehåller solskyddsfaktor och att den har en viss täckande effekt som dämpar rodnad. Den upplevs främst som återfuktande och fräsch. Vad som inte uppskattas med crémen är att den känns för fet och lämnar kvar en hinna på huden. Några gillar inte den gröna färgen som finns i crémen.

Eucerin Hypersensitive Skin image 1 - AntiREDNESS Concealing Day Care Eucerin Hypersensitive Skin image 2 - AntiREDNESS Concealing Day Care Eucerin Hypersensitive Skin image 3 - AntiREDNESS Concealing Day Care

79 % rekommenderar (187 testpiloter)

avatar

AntiREDNESS Concealing daycare är en mjuk kräm att ge huden inför dagens aktiviteter! Du känner dig fräsch och redo att möta din dag!

Anne Andersson
avatar

Fuktighetskrämerna var återfuktande men inte tunga och oljiga. Ett STORT plus för dag cremens consealing effekt som kändes extra lyxig.

Emelie Bergendorff
avatar

AntiREDNESS Concealing Day Care är kanon eftersom jag inte behöver använda foundation då det är en färgad ansiktskräm.

Annica Arnkvist

21 % rekommenderar inte (49 testpiloter)

avatar

Den som kändes minst relevant är nog Eucerin AntiREDNESS Concealing Day Care. Den var svårdoserad, då det ofta blev för mycket och gjorde inte så mycket för resultatet. De andra 2 produkterna älskade jag. AntiREDNESS soothing Care va som magi för mitt ansikte.

Sissela Arkander
avatar

Concealing Day care var alldeles för fet för min hy och la sig som en hinna. Tyckte inte den gav en omedelbar effekt heller.

Jennifer Eklund
avatar

AntiREDNESS Concealing Day Creme var alleles för tjock och oljig för mitt ansikte, och jag upplevde att den aldrig riktigt ville sjunka in helt i huden - vilket ledde till att min hy såg fet ut.

Julia Bjuke

Så tycker testpiloterna om UltraSENSITIVE Cleansing Lotion

En klar majoritet tycker att Cleansing Lotion rengör huden effektivt och gör huden piggare. Rengöringen är lättapplicerad och pumpfunktionen är uppskattad. Testpiloterna som inte rekommenderar produkten upplever inte att Cleansing Lotion tar bort sminket ordentligt, speciellt ögonmakeup. Vissa menar att det blir kvar en hinna på huden efter rengöringen som känns lite obehaglig.

Eucerin Hypersensitive Skin image 1 - UltraSENSITIVE Cleansing Lotion Eucerin Hypersensitive Skin image 2 - UltraSENSITIVE Cleansing Lotion Eucerin Hypersensitive Skin image 3 - UltraSENSITIVE Cleansing Lotion

86 % rekommenderar (207 testpiloter)

avatar

UltraSENSITIVE Cleansing Lotion är väldigt bra att tvätta bort sminket med istället för uttorkande tvål.

Annica Arnkvist
avatar

Rengöringslotionen var mild och lätt att applicera, bra förpackning. Antiredness concealing var en bra dagkräm, passar bra nu när vårsolen börjar att ta på när jag är ute. Antiredness soothing care använde jag som nattcreme.

Christina Björklund
avatar

Lotion tar bort allt smink och min handduk är fortfarande vit, tycker att rengöringen är lätt med den praktiska pump flaskan. Enkelt att applicera och går utmärkt att tvätta utan pads.
Huden känns inte torr och stram efteråt!

Therese Norberg

14 % rekommenderar inte (33 testpiloter)

avatar

Cleansing lotion är den enda produkt jag inte skulle rekommendera då den lämnar en hinna på huden som inte överrenstämmer med mina önskemål. De båda krämerna är riktigt bra kvalitet och jag har varit belåten med dom båda.

Therese Snöberg
avatar

Rengöringslotionen är inte tillräckligt effektiv för ögonmakeup. De andra produkterna är helt ok.

Cecilia Dahl
avatar

Cleansing lotion var speciell i konsistensen. Det blev liksom som en hinna i ansiktet efter att man sköljt bort krämen. Det kändes lite obehagligt så jag använde enbart krämerna.

Alexandra Pettersson

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Hälsning från Eucerin Sverige

Eucerin Hypersensitive Skin

Reagerar din hud med rodnad vid exempelvis stress, kyla, UV-strålning, stark mat, alkohol, fysisk aktivitet eller vid användning av vanliga kosmetiska produkter? Eucerin har i nära samarbete med hudläkare utvecklat Eucerin AntiREDNESS - för dig med extra känslig hud och rodnad, även lämplig som kompletterande hudvård vid rosacea. Produkterna skyddar, lugnar och ger optimal fukt och vård. Vi tror att det är det bästa för dig med hyperkänslig hud - och är nyfikna på att få ta del av dina upplevelser.  

 • Innehåller minimalt med ingredienser för att inte irritera den känsliga huden
 • Minskar effektivt rodnad, lugnar huden
 • Luftfria förpackningar för att förhindra bakterietillväxt
Cecilia Brandberg, Marknadskoordinator, Eucerin Sverige
Cecilia Brandberg

Marknadskoordinator, Eucerin Sverige