Cafégo Höghöjdskaffe hela bönor
Nu har ett gäng kaffesugna testpiloter provsmaka Cafégo Höghöjdskaffe hela bönor. Uppdraget var att ta med sig kaffe på en hög höjd och dela med sig via bilder och videos om vad de tyckte. Nedan kan du ta del av deras höghöjdsupplevelser.
Espresso
Rekommenderat pris: 55 SEK
Antal testpiloter: 154
Triple Mountain
Rekommenderat pris: 55 SEK
Antal testpiloter: 250
Volcanic Blend
Rekommenderat pris: 55 SEK
Antal testpiloter: 246
Så tycker testpiloterna om Espresso
Ett gäng testpiloter provade Cafégos Höghöjdskaffe Espresso hela bönor och det kaffet fick tummen upp av flertalet kaffedrickare. Smakrikt, robust och kraftig eftersmak är några av lovorden som används av de som skulle rekommendera kaffet. De som väljer att inte rekommendera Espresso tycker att smaken är för tunn och att det inte känns genomrostat.
87% rekommenderar (134 testpiloter)
13% rekommenderar inte (20 testpiloter)
Så tycker testpiloterna om Triple Mountain
Det tredje gänget med testpiloter provade Cafégos Höghöjdskaffe Triple Mountain. Merparten av testpiloterna tycker att denna blandning är god och balanserad, med mycket arom. De som väljer att inte rekommendera kaffet tycker att det borde vara mer smakrikt och inte lämna en sådan besk eftersmak.
89% rekommenderar (222 testpiloter)
11% rekommenderar inte (28 testpiloter)
Så tycker testpiloterna om Volcanic Blend
Nu har ett gäng testpiloter provsmakat Cafégos Höghöjdskaffe Volcanic Blend hela bönor. Merparten av testpiloterna tycker att blandningen är fyllig med mycket smak och aromer. Några testpiloter har provat att använda kaffet i både espressomaskiner och vanliga kaffebryggare och tycker att kaffet funkar bra till båda maskinerna. De som inte rekommenderar kaffet tycker att det smakar för blaskigt och svagt.
87% rekommenderar (214 testpiloter)
13% rekommenderar inte (32 testpiloter)
Hälsning från Cafégo
Vad kul att just DU vill smaka på Cafégo - vårt mål är att utveckla ett Höghöjdskaffe för dig med höga krav. Kaffebönor som växer på hög höjd mognar långsammare och utvecklar mer komplexa smaker. Vi mörkrostar vårt kaffe för att få fram den kraftiga, fylliga och den långa, rena eftersmaken. Därför använder vi bara bönor av högsta kvalité som tål att mörkrostas. Allt vårt kaffe är UTZ-certifierat, ett helhetstänk som skapar ett långsiktigt hållbart jordbruk med minskad miljöpåverkan och högre levnadsstandard för kaffeodlarna. Ett moget kaffe för dig som vill ha en fullvuxen smak.
- Minst 50% av blandningarna är höghöjdskaffe (minst 1200 m.ö.h.)
- Endast noga utvalda bönor av hög kvalité mörkrostas
- UTZ-certifierat kaffe för ett hållbart och långsiktigt jordbruk
Om testet
- Tillverkare Cafégo
- Testpiloter sökes 1000
- Antal som ansökt 2522
Testet genomförs av Smartson på uppdrag av Cafégo utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget är att utvärdera och dela upplevelser via Smartson.
