Arboga Extra
Nyheten i familjen Arboga heter Arboga Extra och är en skivbar och kryddig leverpastej. Efter testet är det 80 procent av 751 testpiloter som rekommenderar Arboga Extra till en vän. Läs mer och se deras bilder här.
Hälsning från Arboga Leverpastej
Arboga pastej har tillagats sedan 1927 när Charkuteriet vid Stora Torget i Arboga grundades. Då tillverkades och såldes den tillsammans med korv och sylta i den egna butiken. Genom åren har sortiment och distribution utvecklats men leverpastejen tillverkas fortfarande utifrån samma recept sedan 50 år tillbaka. Smaksatt med nio kryddor har den skivbara pastejen stått sig stark och varit ett självklart val genom tidens varierande mattrender.
- Extra kryddad leverpastej med kryddpeppar, ingefära, nejlika & paprika
- Tillverkad med kunskap och tradition
- Unik smak för större valmöjlighet
Om testet
- Tillverkare Arboga Leverpastej
- Testpiloter sökes 1000
- Antal som ansökt 7244
Det är 1 000 testpiloter som har fått i uppdrag att komponera sin favoritmacka med Arboga Extra. Det är en skivbar leverpastej med smak av kryddpeppar, ingefära, nejlika och paprika. Uppdraget som testpilot är att ta reda på när Arboga Extra leverpastej smakar som bäst. Testpiloterna smakar Arboga Extra med olika tillbehör tills de finner sin favoritkombination. Med ett foto på sin smörgås delar det tipset på vår blogg och i sociala medier.
Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Via Smartson får du testa nya produkter och dela dina genuina upplevelser med andra. Besök oss gärna på smartson.se. Smartson grundades i Stockholm år 2000.
