Sök
Vintercykla med MOVS elcykelabonnemang

Resultat

Vintercykla med MOVS elcykelabonnemang

Under vintern har 50 testpiloter elcyklat på gatorna runt huvudstaden - utvalda testpiloter har kostnadsfritt fått prova MOVS Elcykelabonnemang under 3 månader och delat sina upplevelser i sociala medier. Här nedan kan du ta del av deras upplevelser och åsikter. 

  • 87 % av 50 testpiloter rekommenderar MOVS Elcykelabonnemang MOVS Elcykelabonnemang
  • Produkt MOVS Elcykelabonnemang
  • Tillverkare MOVS
  • Rekommenderat pris 695 SEK / månad
  • Antal testpiloter 50
  • Antal som ansökt 291
  • Testperiod Nov 2021

Testet genomfördes av Smartson på uppdrag av MOVS utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget var att recensera tjänsten i sociala medier samt dela upplevelser via Smartson.

Så tycker testpiloterna om MOVS Elcykelabonnemang

De flesta testpiloterna tycker att MOVS Elcykelabonnemang är en smidig tjänst som gör det enkelt att ta sig till och från jobb och skola. Många nämner att det är billigare än ett SL-kort och tycker bara det är anledning nog att rekommendera tjänsten. Det är många som tycker att elcykeln känns säker att använda trots snö och is tack vare dubbdäcken. Flera av testpiloterna nämner tjänsten Butler Servie som ingår har varit mycket bra - det har varit enkelt att få service om något problem uppstått med elcykeln under testet. De testpiloter som väljer att inte rekommendera tjänsten tycker att elcykeln varit för klumpig och tung, samt att priset är för högt. 

MOVS Elcykelabonnemang 1 MOVS Elcykelabonnemang 2 MOVS Elcykelabonnemang

87 % rekommenderar (39 testpiloter)

avatar
Jag vill rekommendera MOVS Elcykelabonnemang eftersom det är fantastisk att få s.k. "butler service". I samband med att jag fick punktering lagat, ordnades inte bara det, utan även justering av styret på ett sätt som enligt cykelmekanikern skulle vara mer ergonomiskt. En helt annan cykelupplevelse! Tack för fin service på Elcykelvaruhuset i Sthlm.
Joa-Li Jägemar
avatar
Det är ett jättebra sätt att kunna testa elcykel, utan att behöva köpa en för att behöva testa. Butlertjänsten är också en grym förmån, ovärderlig för den som inte har bil om cykeln skulle råka krångla och inte går att cykla till verkstaden. Kanonbra koncept, som jag verkligen kan rekommendera efter att ha använt den i tre månader.
Anna Danieli
avatar
Väldigt smidigt att ta sig runt på cykel säkert på vinterväglag och toppen med servicen som kan rycka ut om det krisar.
Isabell Taxell

13 % rekommenderar inte (6 testpiloter)

avatar
Måste kunna parkera bilen långsiktigt vid boende för att kunna cykla vilket inte går i Sthlm stad i dag.
Niclas De Lorenzi
avatar
Elcykeln kanske inte var av den roligaste modellen. Skulle gärna ha valt en herrcykel istället för en unisex/damcykel.
Roger Hammar
avatar
Förstår jag det rätt så är kostnaden för cykeln ~15 KSEK vilket innebär att jag betalar kostnaden för en hel cykel under ca 1,5 års användning. Med den prisnivån kan jag istället köpa cykeln privat.
Karl Adriansson

Hälsning från MOVS

Med MOVS månadsabonnemang på lätta fordon som elcykel, cykel och elmoped kan människor enkelt ställa om till hållbar elektrifierad mikropendling och därmed skapa sig en enklare vardag och bidra till att minska trängsel och klimatpåverkan i staden. MOVS är den första tjänsten i sitt slag och ett viktigt steg mot en bred förändring av en hel bransch som påverkar människors liv och livsstil. Fordonen är designade och byggda för att hålla över tid och är ett steg i utvecklingen mot den cirkulära ekonomin. Tjänsten innebär att man slipper dyra investeringar i egna elfordon och osäkerhet kring framtida teknikskiften och kostnader. Nu ser vi fram emot att höra om dina MOVS-äventyr!

  • Miljövänligt alternativ
  • Smidig beställning och användning
  • Butler Service
Jonas Rundqvist, Creative Director, MOVS
Jonas Rundqvist

Creative Director, MOVS