Sök
Rynkeby Sagolika® Soppor

Resultat

Rynkeby Sagolika® Soppor 2016

Vad sägs om en smak av sommar året om? Rynkeby Sagolika® Soppor har fått två nya smakkompisar: Jordgubbssoppa med vanilj och Äpple- och krusbärssoppa med kanel. Vi bjöd in 1000 testpiloter att dela fruktiga recensioner och recepttips. Totalt var det 726 testpiloter som utvärderade - här kommer resultatet från smakjuryn.

 • Rynkeby Sagolika® Soppor Äpple- och krusbärssoppa med kanel 86 % av 135 testpiloter rekommenderar Rynkeby Sagolika® Soppor Äpple- och krusbärssoppa med kanel
  Äpple- och krusbärssoppa med kanel
 • Rynkeby Sagolika® Soppor Jordgubbssoppa med vanilj 83 % av 591 testpiloter rekommenderar Rynkeby Sagolika® Soppor Jordgubbssoppa med vanilj
  Jordgubbssoppa med vanilj
 • Produkt Rynkeby Sagolika® Soppor
 • Tillverkare Sagolika
 • Antal testpiloter 591
 • Antal som ansökt 11 016
 • Testperiod Mar - apr 2016

Äpple- och krusbärssoppa med kanel

 • Rekommenderat pris 15 SEK
 • Antal testpiloter 135

Jordgubbssoppa med vanilj

 • Rekommenderat pris 15 SEK
 • Antal testpiloter 591

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppgiften är att testa produkten och dela sina upplevelser via en gemensam blogg och i sociala kanaler samt att utvärdera produkten.

Så tycker testpiloterna om Äpple- och krusbärssoppa med kanel

Vinnare i duellen denna gång blev äpple- och krusbärssoppan med kanel. De allra flesta var nöjda med smaken. En fin kombination av olika smaker som gick hem hos både stora och små. Frisk, fräsch och somrig är några av adjektiven. De som inte rekommenderar har svårigheter att identifiera alla smaker i soppan. Vissa tar överhanden och vissa smakar för lite.

Rynkeby Sagolika® Soppor 2016 image 1 - Äpple- och krusbärssoppa Rynkeby Sagolika® Soppor 2016 image 2 - Äpple- och krusbärssoppa Rynkeby Sagolika® Soppor 2016 image 3 - Äpple- och krusbärssoppa

86 % rekommenderar (116 testpiloter)

avatar

Jag tycker att den var frisk i smaken ingen av ingredienserna tog över utan blev en bra blandning, man kände både äpple och krusbär och anande kanel. Mycket god!

Jeanette Waldeklint
avatar

Jättegod välbalanserad smak! Man kände äpplena, krusbären och sen en liten hint av kanel. Smaken är inte julig, snarare bara kryddig men ändå somrig. En riktig hit som blivit poppis bland kollegorna som fått smaka!

Johanna Strauss
avatar

Den var mycket god , bra balans mellan de olika smakerna, kan verkligen rekommendera till alla.

Bengt Antoniusson

14 % rekommenderar inte (19 testpiloter)

avatar

Tyvärr smakade jag bara äpple och ingen kanel eller krusbär. Skulle absolut tillägga mer kanel i soppan.

Evelyn P
avatar

Jag tyckte tyvärr att soppan kändes ganska blaskig och den smakade inte krusbär alls så de kunde egentligen ha nöjt sig med att göra en äppelsoppa. Den smakade inte illa men jag hade hoppats på betydligt mer av denna.

Annika Myrberg
avatar

Vi tyckte äpplet smakade bra om ändå lite lite, kanelen för lite och krusbär smakade absolut inte krusbär utan gav bara någon konstig bismak.

Fredrik Pedersen

Så tycker testpiloterna om Jordgubbssoppa med vanilj

Störst andel valde Jordgubbssoppan. Smakmässigt är det en high-five från 83 % av testpiloterna. Bra och tydlig jordgubbssmak, fräsch och somrig var några av beskrivningarna. Att den gick hem även hos barnen var poppis bland familjerna. De som inte rekommenderar gör det främst för smaken. Den upplevs som för söt och konstgjord och vaniljinslaget stjälper mer än hjälper tycker vissa.

Rynkeby Sagolika® Soppor 2016 image 1 Rynkeby Sagolika® Soppor 2016 image 3 Rynkeby Sagolika® Soppor 2016 image 2

83 % rekommenderar (493 testpiloter)

avatar

Mycket god, en trevlig nykomling i sopputbudet. Konsistensen är perfekt och smaken av vanilj är precis lagom.

Stefan Nordin
avatar

Barnen på 8 och 9 år tyckte den var den bästa fruktsoppan någonsin. Vi hade med den på picknick i skogen och den gjorde dagen mycket roligare.

Veronica Hedgren
avatar

Vi som provade den var sammanlagt 6 personer och alla tyckte att den var jättegod. Äldsta var 67 år och yngsta 2 år. Den föll alla i smaken.

Eivor Eriksson

17 % rekommenderar inte (98 testpiloter)

avatar

Jag tycker att soppan smakade lite för konstgjort och sött, vilket inte är något som tilltalar mig.

Micaela Svedenberg Lönnquist
avatar

God tydlig jordgubbssmak och påminner en hel del om jordgubbskräm. Eftersmaken av vanilj känns dock för konstgjord för min smak, det blir nästan så att soppan påminner lite om parfym. Tyvärr föll den inte ettåringen i smaken heller. Soppan hade varit godare om vaniljsmaken var mildare.

Camilla Åkerlund
avatar

Tycker soppan är allt för vattnig. Lite smak av jordgubbar och diffus smak av vanilj. Inget jag kommer att köpa eller rekommendera.

Christina Roxhag

Från sociala medier

Hälsning från Sagolika

Rynkeby Sagolika® Soppor 2016
Rynkeby Sagolika® Soppor 2016

Välkommen att testa våra två nya vänner i Sagolika-familjen! De nya frukt- och bärsopporna är fruktigt goda och rika på C-vitamin. Passar perfekt som mellanmål eller när som helst på dygnet när du är sugen på något gott. Lika goda för såväl ung som gammal. Vi har även passat på att ge Sagolika en ny och fruktigare design.

 • Rik på C-vitamin
 • Passar när du är sugen på något gott
 • Ny fruktig design
Charlotta Åsman, Varumärkesansvarig, Sagolika
Charlotta Åsman

Varumärkesansvarig, Sagolika