Sök
Vintercykla med MOVS elcykelabonnemang

Testas nu

Vintercykla med MOVS elcykelabonnemang

Tillsammans med MOVS är vi nyfikna på hur du ser på din pendling under vintern. MOVS erbjuder abonnemang på lätta elfordon och nu provar 50 testpiloter i Stockholmsområdet tjänsten för elcyklar under 3 vintermånader. Tjänsten är ett miljövänligt alternativ till din pendling och erbjuder den behändiga Butler Service som innebär fordonshjälp på plats hemma hos dig om du har problem med elcykeln. Utvalda testpiloter får kostnadsfritt låna elcykeln Lifebike Comfort fullt utrustad med dubbade vinterdäck i utbyte mot ärliga åsikter om tjänsten. 

  • Produkt MOVS Elcykelabonnemang
  • Tillverkare MOVS
  • Rekommenderat pris 695 SEK / månad
  • Antal testpiloter 50
  • Antal som ansökt 291

En kreditupplysning kommer genomföras på utvalda testpiloter. Butler Service och lås ingår i tjänsten. Utvalada testpiloter får konstnadsfritt använda en Lifebike Comfort under 3 månader till ett värde av 2 085 kronor. Läs mer om abonnemangsvillkoren.

Testet genomförs av Smartson på uppdrag av MOVS utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget är att recensera tjänsten i sociala medier samt dela upplevelser via Smartson.

Från sociala medier

Hälsning från MOVS

Med MOVS månadsabonnemang på lätta fordon som elcykel, cykel och elmoped kan människor enkelt ställa om till hållbar elektrifierad mikropendling och därmed skapa sig en enklare vardag och bidra till att minska trängsel och klimatpåverkan i staden. MOVS är den första tjänsten i sitt slag och ett viktigt steg mot en bred förändring av en hel bransch som påverkar människors liv och livsstil. Fordonen är designade och byggda för att hålla över tid och är ett steg i utvecklingen mot den cirkulära ekonomin. Tjänsten innebär att man slipper dyra investeringar i egna elfordon och osäkerhet kring framtida teknikskiften och kostnader. Nu ser vi fram emot att höra om dina MOVS-äventyr!

  • Miljövänligt alternativ
  • Smidig beställning och användning
  • Butler Service
Jonas Rundqvist, Creative Director, MOVS
Jonas Rundqvist

Creative Director, MOVS