Sök
Svensk Rapsgris Karré i skivor

Resultat

Svensk Rapsgris Karré i skivor

Nu kan du ta del av testet av Svensk Rapsgris Karré i skivor från Scan. Av de 874 personer som har gett sitt betyg, väljer 80 procent att rekommendera produkten till en vän.

Tillsammans med Smartson och Scan testar 5 500 konsumenter Svensk Rapsgris under hösten 2013. Först ut i serien var Karré i skivor som nu recenserats. Karrén sitter på främre ryggpartiet, före kotlettraden och passar utmärkt på grillen eller i stekpannan. Klicka på bilderna nedan för att även ta del av testet av Svensk Raspgris Kotlett i skivor och Köttbullar.

80% av 874 testpiloter rekommenderar Svensk Rapsgris Karré i skivor

Hälsning från Scan

Vi på Scan bjuder nu in dig att testa och tycka till om Svensk Rapsgris. En nyhet som produceras av utvalda svenska bönder. Grisarna får svensk rapsolja i fodret vilket gör att köttet blir saftigare och smakrikare, helt naturligt. Dessutom förändras fettsammansättningen och köttet får en högre halt av fleromättade fetter som Omega 3. Precis som resten av Scans produkter är Svensk Rapsgris 100 % svenskt kött. 
Nu låter vi totalt 5 500 konsumenter utvärdera Svensk Rapsgris under hösten 2013. Vill du ansöka till testerna och även ta del av snacket kring Svensk Rapsgris? Följ Scan på Facebook och få de senaste nyheterna kring testerna.
Vad kul att du ville prova vår karré av svensk rapsgris! Våra grisar har fått svensk rapsolja i sitt foder, vilket ger ett naturligt mörare, smakrikare och saftigare kött. Vi jobbar ständigt med att utveckla och förbättra våra produkter och då är dina synpunkter värdefulla för oss. Det har varit mycket intressant att få höra vad du tycker om vår karré.
Robert Lundgren, Kategorichef rött kött, HKScan Sweden, Scan
Robert Lundgren

Kategorichef rött kött, HKScan Sweden, Scan