Sök
Electrolux Fönstertvätt Well S7

Resultat

Electrolux Fönstertvätt Well S7

Vårstädning runt knuten? Nu har 94 städtaggade hushåll provat nya Electrolux nya fönstertvätt Well S7 i Norden. Detta batteridrivna städredskap är framtaget för att inte lämna några ränder eller droppar och går att använda vid fönstertvätt så väl som rengöring av hårda ytor som duschväggar eller glasbord. Här kan du dyka ner i videorecensioner och testpiloternas upplevelser och omdömen om produkten. Enjoy! 95% av 94 testpiloter rekommenderar Electrolux Fönstertvätt Well S7

Från sociala medier

Hälsning från Electrolux

Bild Electrolux Fönstertvätt Well S7
Bild Electrolux Fönstertvätt Well S7
Bild Electrolux Fönstertvätt Well S7
Skulle du vilja förenkla processen att tvätta dina fönster? Electrolux nya Fönstertvätt Well S7 ger dig ett fläckfritt resultat oavsett om du använder den till fönster eller på hårda ytor, som kakel och duschväggar. Den lämnar inga ränder eller droppar och kan användas i alla riktningar utan att läcka vatten. Well S7 är enkel och smidig att använda tack vare sin kompakta och ergonomiska design. Som utvald testpilot får du, förutom fönstertvätten, rengöringsmedel och en extra microfiberduk utformad för att nå in i hörn och längs kanter.
  • Perfekt rengöring - professionella blad av naturgummi säkerställer en perfekt rengöring av både fönster och andra hårda ytor.
  • Lång batteritid - rengör utan avbrott i upp till 90 minuter med kraftfulla litiumbatterier
  • Lågt ljud - rengör bekvämt med en av marknadens tystaste fönstertvättar
Cecilia Westerlund, Marketing Activation Manager, Electrolux
Cecilia Westerlund

Marketing Activation Manager, Electrolux