Sök
$esc.html($imgAlt)

Testas nu

Zcooly 2024

Har du hört talas om meningsfull skärmtid? Zcooly är det lärande spelet för barn i åldrarna 5-12 år och är utvecklat i riktlinje med läroplanen för att hjälpa barn att framförallt utveckla sina mattekunskaper. Med hjälp av olika spel anpassas kunskapsnivån till just ditt barn för att vara tillräckligt utmanande men samtidigt inte omöjligt. Nu provar utvalda testpiloter kostnadsfritt tjänsten i 45 dagar, för att sedan få 30% rabatt på prenumerationen efter testperioden. 

  • Tillverkare Zcooly
  • Antal testpiloter 200
  • Antal som ansökt 291

Prenumerationspris

Zcooly Lilla - från 83 kr/mån (ord. pris från 119 kr/mån), 1 barn 

Zcooly Stora - från 132 kr/mån (ord. pris från 189 kr/mån), upp till 3 barn

Testet genomförs av Smartson på uppdrag av Zcooly utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget är att utvärdera och dela upplevelser via Smartson. Efter 45 dagar övergår tjänsten till ett månadsabonnemang med 30% rabatt, se pris ovan.

Hälsning från Zcooly

Zcooly 2024

Hej – vad roligt att du är intresserad av att testa Zcooly, mattespelet som gör kunskap kul för barn 5-12 år! Har du barn i dessa åldrar som inte har testat Zcooly innan och som vill ha ett roligt sätt att lära sig matte? Perfekt ju, dags att testa Zcooly! 

Zcooly är framtaget av pedagoger och spelutvecklare med grund i läroplanen. På så sätt förvandlar vi läroplanen till kul spelupplevelser genom att kombinera spelmekanik med pedagogik. Vi har släppt en stor uppdatering av Föräldraportalen där du kan följa dina barns framsteg i spelet. Hur tycker du att det fungerar att använda Föräldraportalen för att hålla koll på vad dina barn lär sig? Testa även gärna att använda dig av våra pedagogiska tips och artiklar för att tillsammans med ditt barn öva matte i nya situationer.

  • En äventyrlig 3D-spelvärld i Zcooly – mattespelet som gör kunskap kul 
  • Anpassade kunskapspaket för ditt barns ålder och kunskapsnivå
  • Föräldraportal där du kan följa barnens framsteg 
  • Pedagogiska tips till mailkorgen
  • Fungerar överallt, på alla enheter och fritt från reklam och köp i appen