Sök
Weber Connect Smart Grilling Hub

Resultat

Weber Connect Smart Grilling Hub

Grillsäsongen är i full gång och nu har 81 testpiloter hårdtestat och sagt sitt om Weber Connect Smart Grilling Hub - en grillassistent som hjälper dig att laga din mat till perfektion. För matinspiration kan du söka i receptdatabasen, termometern ansluts till din telefon och du får steg-för-steg-assistans från förberedelser till det är dags att äta. Ta del av resultatet nedan.

 • 90 % av 81 testpiloter rekommenderar Weber Connect Smart Grilling Hub
 • Produkt Weber Connect Smart Grilling Hub
 • Tillverkare Weber
 • Rekommenderat pris 1 679 SEK
 • Pris för testpiloter 840 SEK
 • Antal testpiloter 81
 • Antal som ansökt 1 440
 • Testperiod Apr 2021
Testet genomfördes av Smartson på uppdrag av Weber-Stephen där testpiloterna fick köpa produkterna till reducerat pris. Uppdraget var att utvärdera, skapa videorecensioner och recensera produkten på externa sidor och sociala medier.

Så tycker testpiloterna om Weber Connect Smart Grilling Hub

Det har grillats ordentligt runt om landet och testpiloterna är mycket imponerade av Weber Connect Smart Grilling Hub. Många lyfter att den är enkel att använda med en genomarbetad app som underlättar grillningen. En hjälpreda som håller koll på temperaturen av både råvaran och grillen vilket gör att det finns tid över till annat. Framförallt har grillresultatet blivit perfekt enligt flera testpiloter. Några få tycker produkten är för dyr, svår att installera samt har för simpla funktioner. Trots det får denna grillassistent ett riktigt starkt resultat med 90% som rekommenderar.

90 % rekommenderar (73 testpiloter)

avatar
Gör grillningen gen enklare. Nu kan man sitta och umgås samtidigt jag vet att det jag grillar kommer att bli kalasbra.
Helena Rosenblad
avatar
Enkel att få igång, kan mäta flera punkter samtidigt. Bra överblick via telefonen = praktiskt vid längre grilltider
Magnus Tyrgrim
avatar
Enkel att använda, modern design, bra batteritid. Mycket smart med olika termometrar för grillens temperatur och råvarans.
Erik Larsson

10 % rekommenderar inte (8 testpiloter)

avatar
Jag tycker inte den håller riktigt det den utlovar. Funktionen blir mer en vanlig termometer och då kan en köpa till ett billigare pris.
Rebecca Modig
avatar
Den ÄR riktigt bra, överraskande bra, men alldeles för dyr. Tycker inte den är värd fullt så mycket utom möjligen om man grillar extremt mycket
Liza Peterson
avatar
I förhållande till prisbilden så tycker jag att den saknar möjlighet till att köra utan appen, dvs knappar på enheten att köra manuellt samt att även ta steget fullt ut med helautomation?
Uday Printzell

Från sociala medier

Hälsning från Weber

Välkommen till Weber-familjen! I över 65 år har Weber inspirerat kunder till att upptäcka alla de matlagningsmöjligheter en grill har att erbjuda. Vi ser mycket fram emot att få din feedback på en av våra produkter, Weber Connect Smart Grilling Hub, som är framtagen för att göra dig till en ännu bättre grillare.

 • Steg-för-steg grillassistent med Bluetooth och Wifi-anslutning
 • Vänd & servera notiser via Weber Connect app
 • Nedräkning tills maten är färdig
Andreas Thorén, Nordic Brand Manager, Weber
Andreas Thorén

Nordic Brand Manager, Weber