Sök
image showing vitamine

Testas nu

VitaMine Dagliga vitaminer

Komplettera din kost och hälsa med vitaminer. VitaMine erbjuder personligt anpassade kosttillskott som paketeras i dagspåsar och skickas ut månadsvis hem till dig. Vitaminerna anpassas utifrån en utförlig digital hälsokonsultation som baseras på kunskap från kostrådgivare och dietister. Nu provar 300 testpiloter tjänsten kostnadsfritt i en månad.

  • Produkt VitaMine
  • Tillverkare VitaMine
  • Antal testpiloter 300
  • Antal som ansökt 2 363

Testpiloter får använda tjänsten kostnadsfritt under en månad, vilket innebär en gratis box innehållandes 30 individanpassade dagspåsar som tillverkats efter önskat eller rekommenderat innehåll. Prenumerationen övergår automatiskt till innehållets ordinarie pris efter testperioden och testpiloten ansvarar själv för att avsluta prenumerationen om det inte är aktuellt att fortsätta efter testet. För att kunna registrera dig som testpilot behöver du ta del av en digital konsultation som tar 5 minuter. 

Testet genomförs av Smartson på uppdrag av VitaMine utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget är att utvärdera och dela upplevelser via Smartson.

Hälsning från VitaMine

VitaMine

Vill du sova bättre, röra på dig mer eller tänka klarare? VitaMine hjälper dig att personifiera och komplettera din kost och hälsa genom en snabb och enkel digital konsultation som pekar ut precis det lilla extra du behöver för att låsa upp dina gömda egenskaper. Den digitala konsultationen tar endast 5 minuter och kombinerar alla dina svar till en hälsoprofil som levererar din personliga mix i smarta och lättanvända dagspåsar. Oavsett om du vill prestera bättre i sport, må bra i vardagen eller lindra smärtor så kan din personliga mix anpassas till önskade resultat. 

  • 100% anpassat bara för dig
  • Smarta dagspåsar direkt hem till dig
  • Ingen bindningstid