Sök
Samsung tvättmaskin 11 kg

Testas nu

Samsung tvättmaskin 11 kg

Hela 20 testfamiljer i Norden testar nu en ny tvättmaskin med kapacitet på 11 kg från Samsung. Hur uppfyller den behoven hos moderna familjer som är medvetna om sin energiförbrukning och som uppskattar en snabb och effektiv tvättcykel? Testpiloter fick köpa tvättmaskinen till priset som anges nedan i utbyte mot ärliga åsikter och recensioner.

  • Produkt Samsung Laundry Washer AI Wash 11 kg (WW11DG6B85LKU3)
  • Tillverkare Samsung Norden
  • Rekommenderat pris 13 990 SEK
  • Pris för testpiloter 6 995 SEK
  • Antal testpiloter 20
  • Antal som ansökt 998

Testet genomförs av Smartson på uppdrag av Samsung Norden där testpiloterna får köpa produkten till priset som anges ovan. Uppdraget är att utvärdera och dela upplevelser via Smartson, Samsung och andra recensionssidor.

Hälsning från Samsung Norden

Samsung washing machine 2024

Vi ser fram emot att höra från er om hur vår senaste tvättmaskin kan göra era tvättdagar både enklare och mer energieffektiva. Vår nya modell är utformad för att ge en effektivare och tystare tvättupplevelse.

  • AI EcoBubble™ - Minskar energiförbrukningen med upp till 70%*, samtidigt som den garanterar en effektiv tvätt vid låga temperaturer ned till 15° C, vilket skyddar dina kläder.
  • AI Wash - Med avancerade sensorer anpassar denna funktion automatiskt** tvättprocessen efter tvättens vikt och smutsighetsgrad, vilket optimerar användningen av vatten och tvättmedel för bästa möjliga tvättresultat.
  • SpaceMax™ - Tack vare denna teknologi kan du tvätta större mängder tvätt på en gång, upp till 11 kg, utan att maskinens storlek ökar. Detta gör den till en perfekt lösning för familjer som behöver effektivitet och kapacitet i deras tvättrutiner.


*Procentsatserna baseras på ett jämförelsetest mellan två tvättmaskiner med olika tvättprogram:
1. Tvättmaskin Samsung WF80F5E5U4W med 4 kg last och programmet ”Wash Load, Super Eco Wash cold” med EcoBubble kontra
2. Tvättmaskin Samsung WF0702WKU med programmet ”Cotton 40°C” utan EcoBubble.
Individuella resultat kan variera. Testad i enlighet med IEC 60456-2010.
**Baserat på en AI-skapad algoritm. Faktiska resultat kan variera baserat på individuell användning.

Fler tester från Samsung

Fler tester