Sök
Samsung Bespoke Jet AI

Resultat

Samsung Bespoke Jet AI

Bespoke Jet™ AI från Samsung har genomgått noggranna tester i Norden - där hela 72 testpiloter nu har recenserat produkten. Så hur gick det till? Testpiloterna bjöds in att köpa produkten till ett unikt testpilotspris och använda dammsugaren i sina egna hem och dela sina ärliga åsikter om produkten med familj och vänner. Under testperioden utvärderade de noggrant dammsugarens design, prestanda och funktioner. Hela 94% av testpiloterna valde att rekommendera produkten till sina vänner efter avslutat test. Läs deras omdömen nedan och på samsung.se.

 • 94 % av 72 testpiloter rekommenderar Samsung Bespoke Jet AI VS28C9784QK/WA Samsung Bespoke Jet AI VS28C9784QK/WA
 • Produkt Samsung Bespoke Jet AI VS28C9784QK/WA
 • Tillverkare Samsung Norden
 • Rekommenderat pris 13 990 SEK
 • Pris för testpiloter 6 995 SEK
 • Antal testpiloter 72
 • Antal som ansökt 2 160
 • Testperiod augusti 2023

Testet genomfördes av Smartson på uppdrag av Samsung Norden där testpiloterna fick köpa produkten till reducerat pris. Uppdraget var att utvärdera och dela upplevelser via Smartson och Samsung.

Så tycker testpiloterna om Samsung Bespoke Jet AI VS28C9784QK/WA

Sammanfattningsvis anser testpiloterna att Samsung Bespoke Jet AI är en effektiv och intelligent dammsugare med många fördelar. Den imponerar med sin kraftfulla, anpassningsbara sugeffekt och långa batteritid, samt praktiska funktioner som självrengöringsstationen. Många användare framhäver dess användarvänlighet och förmåga att enkelt manövrera på olika ytor. Å andra sidan sticker priset ut som högt för vissa, och viss kritik riktas mot dess vikt. Det finns även önskemål om förbättrade tillbehör för att nå svåråtkomliga områden och ett bredare munstycke för parkettgolv.

Samsung Bespoke Jet AI -1 Samsung Bespoke Jet AI -2 Samsung Bespoke Jet AI -3

94 % rekommenderar (68 testpiloter)

avatar
Det är en perfekt dammsugare för dig som vill kombinera en lättillgänglig dammsugare men med samma sugkraft som en vanlig. Bra med tillbehör och perfekt att det medföljer 2 batterier. Rekommenderas!
Jonatan Andersson
avatar
Rekommenderar Samsung Bespoke Jet AI dammsugaren starkt: Imponerande prestanda, användarvänlig AI-funktion, och mångsidiga munstycken gör hemrengöring enkel. Stilren design, även om dammsugarpåsen är en liten nackdel.
Madeleine Glad
avatar
Jag rekommenderar produkten. Suggraft, självrengöringsstation, munstycken, mkt bra!
Mohammed Hteit

6 % rekommenderar inte (4 testpiloter)

avatar
Jag tycker att den var helt ok som ett komplement, dock gör priset att den inte är värd att rekommendera till en vän.
Alexander Jaballah
avatar
Trevligt designad produkt med bra sugkraft och utmärkt batteritid. De väl smala munstyckena ger onödigt många drag över golvytan. Basstationen är högljudd när man dockar dammsugaren för tömning och innehåller en påse som måste bytas. Produkten är på tok för dyr i förhållande till konkurrenterna.
Pål Warnbrant
avatar
Förhållandet mellan pris och kvalitet är inte balanserat.
Sanna Hiltunen

Hälsning från Samsung Norden

Upplev effektiv städning med extrem sugkraft. AI Cleaning mode känner av och identifierar motståndet i luftflödet och underlaget för att automatiskt optimera inställningar så som sugkraft och borstens hastighet. Tack vare den anpassningsbara sugkraften kan även batteritiden förlängas med upp till 14% - upp till 100 minuter på ett batteri.

 • Upp till 280W sugkraft
 • AI Cleaning Mode
 • Uppdaterad Clean Station

Fler tester från Samsung

Fler tester