Sök
Purina ONE

Resultat

Purina ONE

Under tre veckor har kattägare runt om i Norden utvärderat Purina ONE. 90% rekommenderar den eftersom deras katter älskar maten och de märker en förbättring i päls och humör. Medans 10% anser att den är lite för dyr för vad den ger. 

  • 90 % av 656 testpiloter rekommenderar Purina ONE
  • Produkt Purina ONE
  • Tillverkare Purina
  • Antal testpiloter 656
  • Antal som ansökt 5 200
  • Testperiod Okt 2019

Testet genomfördes av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget var att testa produkten och dela sina upplevelser via en videorecension i sociala kanaler och via formulär. Efter testet utvärderades produkten och har nu fått en rekommendationsfaktor.

De utvalda fick 2 Purina ONE produkter skickade till sig som var anpassade efter deras katt. De har sedan provat och utvärderat fodret under tre veckor.

Så tycker testpiloterna om Purina ONE

Under tre veckor fick 900 kattägare i Sverige, Norge och Finland i uppdrag att testa Purina ONE och sen utvärdera. Vi undrade även om de hade kunnat se någon förändring eller förbättring i humör, päls och energi. De testade en av två produkter beroende på deras katt, en produkt vara för steriliserade katter och en var för seniora katter över 7 år. 90% av testpiloterna är nöjda med kattmaten och säger att deras katter älskade maten, några har även märkt en förbättring i energi. Medans resterande katter inte var lika nöjda. En del gillade helt enkelt inte smaken medans några inte såg någon skillnad alls och då ansåg att priset va för högt. Men vi kan se att det finns en generellt positiv inställning till Purina ONE kattmat ämnad för seniora och steriliserade katter.

Purina ONE image 1 Purina ONE image 2 Purina ONE image 3

90 % rekommenderar (588 testpiloter)

avatar

Min katt älskade Purina ONE. De va lagom stora bitar samt lätt tuggade för min katt. Min katt är väldigt kräsen när det gäller mat men denna försvann väldigt fort och han va tydlig med att tala om när de va slut och dax för mer.

Sofia Molin och katten Missan
avatar

Katten åt det, verkar gilla det! Upplever att det tar slut snabbare än det andra torrfodret han hade innan. Det blir ett toppenbetyg!

Rebecca Lagerstedt och katten Kurt
avatar

Min katt är kräsen när det gäller torrfoder men Purina gillade han och Ezra mådde mycket bra under test perioden och full av bus.

Anne Emilsson och katten Wilma

10 % rekommenderar inte (68 testpiloter)

avatar

Vår katt har blivit hungrigare sen hon började äta detta torrfoder. Hon är ständigt hungrig och aldrig nöjd. Verkar tyvärr inte vara lika mättande som annat torrfoder vi har haft tidigare.

Anna Polstam och katten Chessie
avatar

Upplever ingen revolutionerande skillnad och tycker det finns bättre och mer prisvärd kattmat.

Anna Stjernlöf och katten Max
avatar

Tyvärr så gillade inte min katt maten och kan därför inte efter hans smaklökar rekommendera maten. Hundarna tar det däremot glatt som godis.

Charlie Rutzell

Från sociala medier

Hälsning från Purina

På Purina har vi en stark tro på att hundar, katter och människor är bättre tillsammans. Vi brinner för att skapa foder till våra husdjur som ger de skräddarsydd näring oavsett livsstil och ålder. Purina ONE är ett foder speciellt framtaget av våra näringsexperter och veterinärer för att hjälpa till att stödja din katts näringsbehov genom hela livet. Vi vill bjuda in dig att testa Purina ONE under 3 veckor och upptäcka hur Purina ONE kan ge en märkbar skillnad på din katts aptit och hälsa; 

  • God aptit
  • Högre energinivå och vitalitet
  • Förbättrad matsmältning
  • Frisk hud, blank päls och klara ögon
Henrietta Nilsson, Head of Marketing, Purina Nordics
Henrietta Nilsson

Head of Marketing, Purina Nordics