Sök
Oral-B Eltandborstar

Testas nu

Oral-B Eltandborstar

AI-tandborstning, tandköttsskydd-assistent via mobilen eller positionsavkänning när du borstar tänderna - låter det som något för dig? Nu är 200 testpiloter i Sverige och Finland igång med att köpa en av tre Oral-B eltandborstar. Utvalda testpiloter får köpa tandborsten till ett unikt testpilotspris med uppdraget att skriva en recension som hela tandraden kan stå för.

  • Produkt Oral-B Eltandborstar
  • Tillverkare Oral-B
  • Antal testpiloter 100
  • Antal som ansökt 2 859

Oral-B Kids Vitality + Oral-B Pro2 (blå)
Ordinarie cirkapris: 876 kronor
Ditt pris: 438 kronor


Oral-B Genius 10200S (vit)
Ordinarie cirkapris: 1 998 kronor
Ditt pris: 999 kronor


Oral-B Genius X 20200S (roséguld)
Ordinarie cirkapris: 2 499 kronor
Ditt pris: 1 249 kronor

Testet genomförs av Smartson på uppdrag av Oral-B. Utvalda testpiloter får möjlighet att köpa och testa produkten för ett reducerat pris i utbyte mot att dela sina upplevelser i sociala kanaler samt skriva recensioner på utvalda sajter. Efter testet utvärderas respektive produkt via ett formulär och får en rekommendationsfaktor.

Från sociala medier

Hälsning från Oral-B

Oral-B Eltandborstar

Vi på Oral-B är stolta över att vara det varumärke som flest tandläkare rekommenderar världen över. Elektriska tandborstar tar effektivt bort plack och gör dina tänder skinande rena. Inom detta test finns möjlighet att prova en av tre modeller - Genius X 20200S i roséguld som med artificiell intelligens identifierar ditt sätt att borsta tänderna och guidar dig till ditt bästa resultat varje dag, alternativt Genius 10200S som med innovativ tandköttsskydd-assistent visar dig de områden där du trycker för hårt för att förebygga tandköttsproblem. Eller välj familjepaketet med Pro 2 2200S, en eltandborste som skyddar tandköttet med hjälp av en trycksensor som uppmärksammar dig på om du borstar för hårt. I familjepaketet ingår även en Kids Eltandborste Star Wars som är speciellt utformad för att vara skonsam för barn.

  • Upp till 100% mer plackborttagning: ett runt huvud rengör bättre för friskare tandkött
  • Världsledande leverantör inom eltandborstar
  • Skyddar ditt tandkött när du borstar
Samuel Spjut, Nordic eCommerce Marketing Manager, Procter & Gamble
Samuel Spjut

Nordic eCommerce Marketing Manager, Procter & Gamble