Sök
Nextory ljud- och e-böcker

Resultat

Nextory ljud- och e-böcker

Dröm dig bort till en annan värld. Nu har testpiloter provat ljud- och e-bokstjänsten Nextory, för att ta del av boknyheter, tips, spännande romaner, deckare och självbiografier. Vilken bok vill du plöja under lata dagar?

  • 91 % av 524 testpiloter rekommenderar Nextory ljud- och e-böcker Nextory ljud- och e-böcker
  • Produkt Nextory ljud- och e-böcker
  • Tillverkare Nextory
  • Rekommenderat pris 139 SEK / månad
  • Antal testpiloter 524
  • Antal som ansökt 1 856
  • Testperiod Dec 2019

Testet har genomförts av Smartson på uppdrag av Nextory utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget har varit att utvärdera och dela sina upplevelser via Smartson samt i sociala medier.

Så tycker testpiloterna om Nextory ljud- och e-böcker

Efter testperioden är det många av deltagarna som har provat både två och tre böcker - och är väldigt nöjda med tjänsten. Utbudet känns brett och appen är lätt att använda. Både barn och vuxna tilltalas av Nextorys utbud, och tjänsten har använts både i bilen, på tåget, arbetet och under sagostunder. De testpiloter som inte rekommenderar tjänsten anser att appens navigering är krånglig samt att utbudet av böcker inte uppfyller förväntningarna. Sammanfattningsvis är det 91% som rekommenderar Nextory.

Nextory ljud- och e-böcker image 1 Nextory ljud- och e-böcker image 2 Nextory ljud- och e-böcker image 3

91 % rekommenderar (477 testpiloter)

avatar

Den är lättnavigerad och innehåller ett bra bibliotek både i text och ljud. Tjänsten är även testad av min dotter på 10 år som slukat böcker som aldrig förr. Tjänsten rekommenderas varmt.

Rickard Persson
avatar

Jag tycker tjänsten är jättebra och utbudet likaså. Därför kan jag utan tvekan rekommendera den.

Andreas Widell
avatar

Jag gillar kombinationen av ljudböcker och e-böcker i samma tjänst. Hittade många böcker som jag var intresserad av. Ett plus för insomningssagorna för barn!

Merete Ellegaard

9 % rekommenderar inte (47 testpiloter)

avatar

Tyvärr har jag haft många tekniska problem med appen till Samsung. Många e-böcker har bara läst in ett par sidor och sedan är resten av boken bara tomma sidor. Ljudböckerna har fungerat bra. För att jag ska rekommendera den till vänner måste de lägga mer jobb på appens buggar.

Patrik Tynell
avatar

Jag tyckte det var ett väldigt tråkigt utbud, kommer testa vidare med andra tjänster. Mina vänner läser mycket fantasy med, och jag kände att det fanns knappt nån speciellt inget på engelska vilket är det jag föredrar att läsa på.

Hanna Svensson
avatar

Kommer alldeles för ofta åt så att boken börjar om från början. Grymt irriterande att sedan försöka rätt igen. Saknar även möjlighet att lägga till egna bokmärken, så att man lätt kan gå tillbaka till önskad position. Avbröt min testperiod i förtid.

Helena Rosenblad

Från sociala medier

Hälsning från Nextory

Vad kul att du vill testa och ge din feedback om Nextory. Vårt mål är att erbjuda dig marknadens bästa utbud av digitala böcker med fokus på en personlig och hög servicenivå till dig som kund. Vi arbetar hela tiden på att bli ännu bättre, och vi ser fram emot att få ta del av dina recensioner och upplevelser. Här är några saker vi är extra stolta över. Vi önskar en glittrande julläsning!

  • Läsdagboken - följ statistik över din läsning
  • Lägst pris på marknaden
  • Bokutmaningen - sätt mål och öka motivationen att läsa

Nicole Zacke, Partnership Manager SE, Nextory
Nicole Zacke

Partnership Manager SE, Nextory