Sök
Miele Triflex sladdlös handdammsugare

Resultat

Miele Triflex sladdlös handdammsugare

Är du på jakt efter det senaste bland sladdlösa handdammsugare? Nu har 38 testpiloter gett sitt slutgiltiga omdöme av handdammsugaren Miele Triflex HX1 Pro, en innovativ dammsugare med flexibel 3in1-funktion. Se vad testpiloterna tycker om den ta del av recensioner och resultat nedan. 

 • 79 % av 40 testpiloter rekommenderar Miele Triflex HX1 Pro sladdlös handdammsugare
 • Produkt Miele Triflex HX1 Pro sladdlös handdammsugare
 • Tillverkare Miele
 • Rekommenderat pris 9 795 SEK
 • Pris för testpiloter 4 898 SEK
 • Antal testpiloter 40
 • Antal som ansökt 2 174
 • Testperiod Sep 2020

Testet genomförs av Smartson på uppdrag av Miele. Utvalda testpiloter får köpa och testa produkten till ett reducerat pris i utbyte mot att dela recensioner på utvalda sajter samt via Smartson.

Så tycker testpiloterna om Miele Triflex HX1 Pro sladdlös handdammsugare

Det har städats ordentligt i testpiloternas hem när de har hårdtestat handdammsugaren Miele Triflex. Många upplever att städningen har blivit enklare tack vare bra sugförmåga, sladdfri samt att den är smidig och flexibel. En favoritegenskap är ledlamporna på munstycket som gör att man ser damm och smuts under möbler lättare. De som väljer att inte rekommendera önskar att den var justerbar på längden, tycker den är för tung samt att priset är för högt. Sammanfattningsvis ger större andelen testpiloter tummen upp.

Miele Triflex sladdlös handdammsugare Miele Triflex sladdlös handdammsugare Miele Triflex sladdlös handdammsugare

79 % rekommenderar (30 testpiloter)

avatar
Jag rekommenderar varmt denna produkt. Den är fantastisk, med kraftigt sugeffekt, lätt att köra, lätt att tömma. Led lampor på den gör att se smuts.
Güner Ahmet
avatar
Städningen är nu så mycket enklare! Dammsugaren bara står där att använda utan att vara det minsta i vägen. En snabbdammsugning i köket, trappen, hallen. Perfekt!
Linda Palm
avatar
Bra robust dammsugare, som håller vad den lovar. Smidigt att använda handdammsugaren till bilen och andra utrymmen. Snygg dammsugare av kvalitet.
Michaela Nilsson

21 % rekommenderar inte (8 testpiloter)

avatar
Den suger bra, den är lagom tyst, men den är för lång, är inte justerbar på längden och är alldeles för klumpig att bygga om, så det är verkligen inget man vill göra under tiden som man städar. 
Pierre Ingelsgård
avatar
Den är tyvärr alldeles för tung och svårmanövrerad. Dessutom är det trögt att ta isär delarna.
Lena Hammarberg
avatar
Jag uppskattar mångsidigheten och framförallt det belysta munstycket som synliggör dammet på ett bra sätt och underlättar således dammsugningen. Anpassningsbar för att komma åt såväl under låga möbler som att smidigt dammsuga möbeln. Tycker dock att priset är högt med tanke på den batteritid man har på två batterier. Bra men inte prisvärd.
Eddie-Alexandro Löfvenholm

Hälsning från Miele

Vad kul att du är intresserad av vår nya sladdlösa handdammsugare Triflex HX1 Pro! Här får du tre dammsugare i en. Triflex HX1 Pro kan enkelt byggas om så den passar ytan du vill dammsuga. PowerUnit-enheten kan placeras upptill eller nedtill. Det gör det enkelt att dammsuga under låga möbler eller dammsuga stora ytor. Det är också möjligt att enbart använda PowerUnit-enheten för dammsugning av t ex möbler och bilsäten.

 • Extra litiumjonbatteri och laddningsstation för extra lång livslängd
 • Innovativ 3in1-funktion för högsta flexiblitet
 • Lika kraftfull som en vanlig dammsugare
Linda Johansson, Marketing Director, Miele
Linda Johansson

Marketing Director, Miele