Sök
Lönneberga bredbart pålägg - Ramslök

Resultat

Lönneberga bredbart pålägg - Ramslök

Lönnebergas bredbara pålägg gjort på kyckling och kikärtor med smak av ramslök har provats under hösten. Utvalda testpiloter fick kostnadsfritt prova pålägget i utbyte mot en videorecension och delning i sociala medier. Här under kan du ta del av testpiloternas åsikter. 

  • 61 % av 168 testpiloter rekommenderar Bredbart pålägg - Ramslök
  • Produkt Bredbart pålägg - Ramslök
  • Tillverkare Lönneberga
  • Rekommenderat pris 19,90 SEK
  • Antal testpiloter 168
  • Antal som ansökt 1 351
  • Testperiod november 2023

Testet genomfördes av Smartson på uppdrag av Lönneberga utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget var att utvärdera och att dela sina upplevelser via videorecensioner samt i sociala medier.

Så tycker testpiloterna om Bredbart pålägg - Ramslök

Det bredbara pålägget från Lönneberga gjort på kyckling och kikärtor med smak av ramslök upplevs som god och rund i smaken av de testpiloter som väljer att rekommendera produkten. Många tycker den är barnvänlig och att det finns många olika användningsområden för pålägget, t.ex. som grund för smörgåstårta eller som dipp. De som väljer att inte rekommendera produkten tycker konsistensen är för grynig och att smaken är för mesig. Av testpiloterna som provat produkten väljer 61% att rekommendera produkten. 

61 % rekommenderar (103 testpiloter)

avatar
Väldigt mjuk och lätt att bre ut, god smak av Ramslöken.
Jonas Stensson
avatar
Den var god! Ett bra alternativ till annat pålägg.
Daniel Dalén
avatar
Ett härligt pålägg med flertal användningsområden. Familjen gillade den på frukostmackan, medans jag själv använde den som dipp till pickles. Funkade även fantastiskt som grund för smörgåstårta.
Kristian Uutela

39 % rekommenderar inte (65 testpiloter)

avatar
Smaken är väldigt mild, nästintill intetsägande och konsistensen lämnar lite övrigt att önska
Anna Larsson
avatar
Jag tvekar att rekommendera Lönneberga bredbart pålägg - Ramslök. För det första så är det väldigt smaklös. Bredde på vetekaka, smakade typ ingenting. Och det påminde sig dessutom inget alls om kyckling. Dock bra att det är svensk kyckling.
Ping W
avatar
Hemsk konsistens och otäck smak.
Kerstin Jonsson

Från sociala medier

Hälsning från Lönneberga

Vad kul att du är sugen på att prova vårt nya bredbara pålägg som passar alla typer av mackor! Pålägget är gjort på svensk skinka eller kyckling tillsammans med kikärtor som ger en krämig konsistens. Den är full med protein och järn utan att innehålla lever, och finns i tre härliga smaker: Soltorkad tomat med kyckling, Ramslök med kyckling och Grillad paprika med skinka. Nu är vi nyfikna på vad ni tycker om vår nyhet, vi ser fram emot att få ta del av era recensioner! 

  • Bredbar pastej utan lever
  • Hög procent kikärtor
  • Gjord på svensk skinka/kyckling
Lönneberga, , Värt att samlas kring
Lönneberga

Värt att samlas kring

Fler tester från Lönneberga

Fler tester