Sök
Kungsörnen Pannkaksutmaning

Testas nu

Kungsörnen Pannkaksutmaning

Låt experimenten börja - Kungsörnen har bjudit in 400 testpiloter till ett pannkaksuppdrag. Deltagarna skapar nya spännande smaker på den klassiska smeten, alternativt hämtar ut Kungsörnens frysta pannkakor i butik för att ta komponera sin optimala pannkaksrätt till mellanmålet, som snacks eller till utflykten.

  • Tillverkare Kungsörnen
  • Antal testpiloter 400
  • Antal som ansökt 2 954

Deltagarna delas in i två grupper där 200 personer provar Kungsörnen frysta pannkakor med uppdraget att generera idéer för fyllning till pannkaksrullar. Återstående 200 personer skapar recept på pannkakssmet som inspiration för produktutveckling. Samtliga deltagare i testet får en kupong värde 75 kr som gäller för valfria produkter i livsmedelsbutiker, relaterade till uppdraget.

Testet genomförs av Smartson på uppdrag av Kungsörnen utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget är att bidra med idéer till produktutveckling, samt utvärdera och dela upplevelser via Smartson.

Hälsning från Kungsörnen

Kungsörnen

Den godaste pannkakan är den som får ätas upp! Och vår filosofi är enkel – med bra råvaror ska det inte behöva vara så krångligt att samlas kring god mat. Pannkakan är inget undantag, och nu vill vi tillsammans med dig förstå vilka smaker och ingredienser du vill tillföra för att skapa nya, spännande och goda pannkaksrätter.

 

Kungsörnen har funnits sedan 1929 som en inspirerande vän i köket. Vi har som mål med våra produkter inom pasta, bakning och pannkakor att hjälpa alla vardagshjältar att känna att det är okej att sänka axlarna lite när det gäller prestationskraven kring måltider. Så att du istället kan fokusera på det som är viktigast: mer tid tillsammans.

  • Utveckla idéer med Kungsörnen
  • Experimentera i köket
  • Bidra till nya recept och produkter
Frida Larsson, Brand & Portfolio Manager, Kungsörnen
Frida Larsson

Brand & Portfolio Manager, Kungsörnen