Sök
HP-skrivare med bläckabonnemang

Resultat

HP-skrivare med bläckabonnemang

Ta del av resultatet när 52 testpiloter har testat HP ENVY Inspire 7924e Allt-i-ett-skrivare med HP+ och HP Instant Ink. Med skrivaren ingick 9 månader kostnadsfritt bläckabonnemang som automatiskt beställer hem nytt bläck innan det gamla tagit slut.

 • 87 % av 52 testpiloter rekommenderar HP ENVY Inspire 7924e Allt-i-ett-skrivare
 • Produkt HP ENVY Inspire 7924e Allt-i-ett-skrivare
 • Tillverkare HP
 • Rekommenderat pris 2 390 SEK
 • Pris för testpiloter 995 SEK
 • Antal testpiloter 52
 • Antal som ansökt 925
 • Testperiod Apr 2022

Innan testpiloten börjar använda skrivaren behöver tjänsten HP+ aktiveras direkt vid installation och Instant Ink inom 7 dagar. Testpiloten får ett kostnadsfritt Instant Ink-abonnemang med fritt bläck i 9 månader men förväntas utvärdera tjänsten enligt testpilotuppdraget inom cirka 4 veckor från att skrivaren har mottagits. Testpiloten kan välja en valfri utskriftsplan baserat på hur många sidor som beräknas skriva ut (alltså helt oberoende av vad som skrivs ut och om det är färg eller svartvitt) och kan även byta utskriftsplan kostnadsfritt under de fria månaderna. I samband med att de fria månaderna avslutas kan testpiloten välja att avbryta abonnemanget. Om det inte avbryts fortsätter abonnemanget automatiskt och en månadsavgift debiteras enligt vald plan.

Under testet behöver testpiloten skapa ett HP-konto samt registrera betalningsuppgifter. Efter testperioden kan testpiloten välja att avsluta Instant Ink och övergå till att använda andra HP-originalbläckpatroner under skrivarens livslängd.

Läs mer om ENVY och HP+ 

Testet genomförs av Smartson på uppdrag av HP. Testpiloterna får köpa skrivaren för ett reducerat testpilotspris. Uppdraget är att utvärdera och att dela sina upplevelser av skrivaren och bläckabonnemanget via Smartson, specifierade återförsäljare samt i sociala medier.

Så tycker testpiloterna om HP ENVY Inspire 7924e Allt-i-ett-skrivare

Bra bildresultat, tysta snabba utskrifter och enkel att installera. Det är några av de återkommande omdömena från testpiloterna som prövat HP ENVY Inspire 7924e med HP Instant Ink. En klar majoritet väljer att rekommendera skrivaren och menar att HP Instant Ink är smidigt med nya patroner levereras automatiskt innan de gamla är slut. Bland de som inte väljer att rekommendera produkten lyfts att skrivaren är för stor för hemmabruk och att den passar bäst i hushåll som skriver ut mycket, någon upplever också att installationen krånglat.

87 % rekommenderar (45 testpiloter)

avatar
Bra multifunktionsskrivare till hemanvändare som skriver ut utmärkta foton. Smidigt med HP Instant Ink som håller koll så bläcket inte tar slut. En bra mobilapp höjer betyget och färgskärmen på skrivaren går att använda till många av skrivarens funktioner. Multifunktionsskrivare deluxe.
Peter Frykvall
avatar
Enkelt och väldigt praktiskt med Instant Ink abonnemanget. Alltid färgpatroner hemma. Bra utskrifter, hyfsat snabb. So far so good. Rekommenderas för det lilla kontoret.
Peter Sandwall
avatar
Lätt att använda, bra kvalitet på utskrift. Enkel och snabb. Skrivaren är effektiv, användarvänlig och håller hög kvalitet. HP Instant Ink gör användningen ännu smidigare och problemfri.
Anja Lindström

13 % rekommenderar inte (7 testpiloter)

avatar
Väldigt stor för hemmabruk och tycker ändå att kvaliteten på färgen på vanligt papper är sådär. Bra kvaliteten när man skriver ut på fotopapper, men på vanligt papper blir färgerna lite bleka.
Linn Kastenholm
avatar
Mycket bra skrivare, dock gillar jag inte Instant Ink som privatperson där man skriver ut väldigt få sidor. Med ett hushåll som skriver ut massor kan det vara bättre. Stabil och prisvärd skrivare som gör sitt jobb utmärkt. Instant Ink är en tjänst som jag tror kan vara bra för hushåll som skriver ut mycket. Själv är det några tiotal per år så det behöver inte bytas bläck så ofta.
Martin Sörbom
avatar
Jag rekommenderar inte denna skrivare eftersom det inte gick att installera programvaran på min iMac. Sen gillar jag inte HP Instant Ink eftersom man blir avbruten i sina utskrifter när bläcket tar slut och får vänta på att nya patroner ska skickas hem. Skrivaren är helt ok när det gäller utskrifter, både enkla dokument och fotoutskrifter blir bra. Jag skriver mest ut från min iMac men där går det inte att installera den medföljande appen, vilket är synd. Däremot fungerar appen utmärkt med iPad och Androidtelefon.
Robert Ahlstrand

Hälsning från HP

HP ENVY Inspire

Vad kul att du är intresserad av vår HP ENVY Inspire 7920/7924e, en skrivare som har allt du behöver i en hemmaskrivare. Med den här skrivaren kommer du kunna njuta av sömlös foto- och dokumentutskrift av hög kvalitet med inbyggt fotofack och automatisk dokumentmatare. Spara tid och papper när du skriver ut dokument med automatisk dubbelsidig utskrift. 

 • Hållbar design gjord av över 45 % återvunnen plast.
 • Utskriftshastighet upp till 15 sid/min (svart) och 10 sid/min (färg)
 • HP+ kompatibel skrivare