Sök
Fast & Furious presents: Hobbs & Shaw

Testas nu

Fast & Furious presents: Hobbs & Shaw

Uppdraget går ut på att skapa en härlig filmkväll med god mat och dryck och streama filmen Fast & Furious presents: Hobbs & Shaw. Filmen är perfekt för en fredagskväll nu när det ruggigt väder utomhus. Du får dessutom behålla filmen för att se den ytterligare gånger när du väl känner för det. Uppdraget går ut på att dela sin filmkväll och åsikter kring tjänsten SF Anytime i sociala medier.

  • Produkt Fast & Furious presents: Hobbs & Shaw
  • Tillverkare SF Anytime
  • Rekommenderat pris 169 SEK
  • Antal testpiloter 1 000

De bästa bilderna som delas i sociala medier tävlar om 50 valfria hyrfilmer. Blir du utvald som testpilot får du: 1 st köpfilms värdekod till filmen Fast & Furious presents: Hobbs & Shaw och 2 st hyrfilms värdekoder efter slutfört uppdrag.

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget är att testa SF Anytime samt se filmen Fast & Furious presents: Hobbs & Shaw, och dela sina upplevelser i sociala kanaler. Efter testet utvärderas tjänsten via ett formulär och får en rekommendationsfaktor.

Från sociala medier

Hälsning från SF Anytime

Visste du att SF Anytime har Sveriges största utbud av film och tv-serier? Vi lägger till nya filmer varje vecka, direkt efter att de har visats på bio. Du kan välja mellan att hyra eller köpa och du betalar endast för det du vill se. Åsikter från användare betyder allt och vi tycker det är extra kul att du vill vara med och dela dina upplevelser kring vår tjänst. Här är några saker vi hoppas du kommer uppskatta:

  • Se de senaste filmerna direkt efter de visats på bio
  • Betala endast för det du vill se och slipp abonnemang eller bindningstid
  • Enkel och snabb betalning, med Swish eller kreditkort
Trevlig filmstund!, Hela gänget, SF Anytime
Trevlig filmstund!

Hela gänget, SF Anytime

Fler tester från SF Anytime

Fler tester