Sök
Elmopeder - KöpEnScooter

Resultat

Elmopeder NIU & Drax

Ta dig fram smidigt och klimatsmart! Nu har 36 testpiloter testat och utvärderat elmopeder från NIU och Drax, varav modellen NIU N1S valde 100% av 15 testpiloter att rekommendera. Ta del av testpiloternas fartfyllda upplevelser här.

  • 100 % av 36 testpiloter rekommenderar Elmopeder NIU N1S
  • Produkt Elmopeder
  • Tillverkare KopEnScooter.Nu
  • Antal testpiloter 36
  • Antal som ansökt 723
  • Testperiod Sep - okt 2018

Testet har genomförts av Smartson. Uppdraget har varit att köpa en elmoped för ett reducerat pris och dela upplevelser via en gemensam testpilotsblogg och i sociala kanaler. Efter testet utvärderades en av modellerna via ett formulär och fick en rekommendationsfaktor.

Så tycker testpiloterna om NIU N1S

Stabil, pigg och miljövänlig summerar testpiloternas upplevelser av elmopeden NIU N1S. Den tar sig fram och accelererar upp sig smidigt med en stark motor, nästan ljudlöst far den fram, och har använts från och till jobbet, för vardagshandlingen och nöjen. Körupplevelsen upplevs i sin helhet som god, och färgen är läcker. Några upplever att batteriets kapacitet skulle kunna förbättras något, men tycker i störst grad att 0 - 9 mil per laddning räcker gott.

Förutom denna modell testades Drax Swift, Drax Stealth, NIU M1 Pro och NIU M1 Sport. Se testpiloternas upplevelser av dessa modeller i testpilotsbloggen längre ner på sidan.

Elmopeder NIU & Drax image 1 Elmopeder NIU & Drax image 2 Elmopeder NIU & Drax image 3

100 % rekommenderar (15 testpiloter)

avatar

Den är stabil, bra och snygg. Tar mig miljötänkande bra till mina destinationer. Bra räckvidd och bra motor. Så nöjd!

Magdalena Lyden
avatar

En fantastisk maskin. Tyst som en panter och bra acceleration. Perfekt till småärenden och för att använda som färdmedel till och ifrån jobbet. Använder bilen mycket mindre nu. Sen är det kul oxå!

Joakim Almkvist
avatar

Premiärkört en jättefin röd NIU N1S. Första åket och wow! Vilket tryck, tyst, skön att sitta på, stabil och lättkörd. Bra utrymme under sadeln. Hastighet mellan 47-50 km/h trots 150 kg last. Lättkörd!

Björn Svensson

Från sociala medier

Hälsning från KopEnScooter.Nu

Elmopeder

Vill du på ett snabbt, prisvärt och samtidigt klimatsmart sätt ta dig fram i trafiken? Då vill vi slå ett slag för elmopeden. Med ett enkelt handgrepp tas batteriet ut och kan laddas under arbetsdagen eller hemma under natten. Vi ser fram emot att se er susa fram på elmopederna NIU och Drax i höst! 

  • Klimatsmart, tystgående och billig i drift
  • Enklare och billigare service jämfört med bensinmopeder
  • Snabb, smidig och luktar inte
Gabriella von Arnold, Marknadsföringsansvarig, KopEnScooter.Nu
Gabriella von Arnold

Marknadsföringsansvarig, KopEnScooter.Nu