Sök
Däcktest 2021

Testas nu

Däcktest 2021

Den 28 augusti arrangerar vi tillsammans med en välkänd däcktillverkare ett test för 10 motorintresserade personer. Vi håller till på Arlanda Test Track 1 utanför Stockholm där testpiloterna utmanas i olika körmoment, både på torrt och vått underlag. Vi riggar upp med kameror och låter motorjournalisten Peter Sundfeldt tillsammans med instruktörer guida oss genom dagen. Nyfiken? Håll utkik efter testpiloternas upplevelser när det närmar sig.

  • Produkt Test av bildäck på Arlanda Test Track 1
  • Tillverkare Smartson
  • Antal testpiloter 10
  • Antal som ansökt 1 302

Testpiloterna ska utvärdera bildäck på en bana genom instruktörsledda testmoment. Testet äger rum lördag 28 augusti på Arlanda Test Track 1 utanför Stockholm. Reseersättning upp till 1000 kronor samt lunch ingår.

Testet genomförs av Smartson på uppdrag av en anonym uppdragsgivare utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget är att prova produkten under eventet och dela sina upplevelser muntligt och skriftligt via Smartson.

Hälsning från Smartson

Tillsammans med Peter Sundfeldt ser vi fram emot att träffa er testpiloter i augusti på Test Track 1. Dagen består av olika körmoment för att utmana däcken i vått och torrt, bokstavligen. Vi kommer att köra Golf GTE Hybrid med en ny modell av sommardäck. Under förmiddagen och en bit in på eftermiddagen räknar vi med att hålla igång. Lunch och reseersättning ingår. Körmomenten kommer att filmas och vi vill även höra era kommentarer om testet framför kameran. Videomaterialet kommer framöver att användas av däcktillverkaren i marknadsföringssammanhang. Hoppas att du är lika redo som vi är!

Ellinor Jyrell, Project Manager, Smartson
Ellinor Jyrell

Project Manager, Smartson