Sök
Cramer tools

Testas nu

Cramer RM1500

Är du intresserad av att testa en robotgräsklippare? Nu provar 12 testpiloter Cramer RM1500, en helautomatisk modell för gräsmattor upp till 1 500 m². Roboten hanterar klippning och laddning automatiskt, och du kan styra den via Cramer Connect-appen. Utvalda testpiloter får köpa robotgräsklipparen till ett reducerat testpilotspris i utbyte mot att utvärdera och dela sina upplevelser.

  • Produkt Cramer RM1500
  • Tillverkare Globe Technologies Sweden AB
  • Rekommenderat pris 14 400 SEK
  • Pris för testpiloter 7 200 SEK
  • Antal testpiloter 12

Testet genomförs av Smartson på uppdrag av Globe Technologies Sweden AB där testpiloterna får köpa robotgräsklipparen till reducerat testpilotspris. Uppdraget är att utvärdera och dela upplevelser via Smartson och sociala medier.

Hälsning från Globe Technologies Sweden AB

Vad kul att du är intresserad av Cramer RM1500 robotgräsklippare! Med en design som riktar sig till gräsmattor upp till 1 500 m², automatiserar RM1500 klippning och laddning, vilket sparar dig tid och ansträngning. Med Cramer Connect-appen kan du enkelt styra klippningen direkt från din smartphone. Vi har utrustat RM1500 med säkerhetsfunktioner som stoppar skärbladen vid beröring och regn- och froststyrning via väderprognoser som ser till att klipparen endast arbetar under rätt förhållanden. Vi tror att du kommer att uppskatta RM1500:s balans mellan funktion och värde. Vi ser fram emot att höra dina erfarenheter och åsikter om RM1500!

  • Automatiserad Klippning: RM1500 hanterar klippning och laddning helt automatiskt, vilket sparar tid och ansträngning.
  • Cramer Connect-app: Styr klippningen direkt från din smartphone med Cramer Connect-appen, som ger dig full kontroll och flexibilitet. Underhåller ytor upp till 1500m² och sluttningar på upp till 35%.
  • Säkerhetsfunktioner: Utrustad med stopp vid beröring, samt regn- och froststyrning via väderprognoser för att klipparen endast ska arbeta under optimala förhållanden. Försedd med IPX5 vattenskydd.
Cramer, , Powered by intelligence
Cramer

Powered by intelligence