Sök
black + decker robot lawn mower

Resultat

Black+Decker Robotgräsklippare

Nu har 12 testpiloter fullföljt sitt testuppdrag med att testa robotgräsklipparen BCRMW123 från Black+Decker. Här nedan kan du ta del av deras upplevelser från sommarens test.

  • 73 % av 12 testpiloter rekommenderar Black+Decker Robotgräsklippare BCRMW123
  • Produkt Black+Decker Robotgräsklippare BCRMW123
  • Tillverkare Black + Decker
  • Rekommenderat pris 9 000 SEK
  • Pris för testpiloter 4 000 SEK
  • Antal testpiloter 12
  • Testperiod Jul 2021

Testet genomfördes av Smartson på uppdrag av Black + Decker där testpiloterna fick köpa produkten till ett reducerat pris. Uppdraget var att utvärdera och dela upplevelser via Smartson.

Så tycker testpiloterna om Black+Decker Robotgräsklippare BCRMW123

Testpiloterna tycker att robotgräsklipparen överlag fungerar bra och ger en jämn klippning. De flesta testpiloter nämner att appen som styr gräsklipparen är seg och inte alltid synkar med klipparen och det är också anledningen för de som inte väljer att rekommendera gräsklipparen. Bluetooth förbindelsen är för dålig och gör det svårt för gräsklipparen att fungera felfritt.

BlackDeceker blog 1 BlackDeceker blog 2 BlackDeceker blog 3

73 % rekommenderar (7 testpiloter)

avatar
När man väl installerat linan och optimerat banan funkar den av sig själv. Det är en mindre sak att tänka på och man har alltid en perfekt gräsmatta
Fahim Pirmohamed
avatar
Lätt att installera och förstå sig på. Nöjd med klippningen.
Isabelle Marklund
avatar
Enkel att installera även om instruktionsboken lämnar en del att önska då den bara består av bilder och ingen text. Har kört den en månad nu utan några större problem. Klipparen låter något mer än andra modeller men är inte störande.
Björn Jansson

27 % rekommenderar inte (5 testpiloter)

avatar
Garaget passar inte perfekt och roboten känner inte alltid av att han ”kommit hem”. Ofta felmeddelanden om otillräcklig laddning. Roboten kör lätt fast fastän vi inte har några lutningar att tala om på vår tomt. Appen i telefonen är översatt via typ Google translate och flera ord är fel på svenska.
Rebecca Magnusson

Hälsning från Black + Decker

Luta dig tillbaka, koppla av och klipp gräsmattan med en Black + Decker® robotgräsklippare. Vi ser med stort intresse fram att ta del av era recensioner. Blir ditt trädgårdsliv enklare? Får du en bättre kvalitet på din gräsmatta? Med GSM-modul och Robot Home för optimerat skydd kan BCRMW123 spåras, schemaläggas och övervakas med ett knapptryck. Och nu är det enklare än någonsin att klippa gräsmattan – fråga bara Alexa.

  • Flytande klippaggregat – navigerar över ojämna gräsmattor och ger ett felfritt slutresultat. Klarar 700 m² +/- 20 %.
  • Självrengörande – tar bort gräset från det nedre däcket, vilket innebär att du slipper smutsigt rengöringsarbete. Tillhörande Robot Home skyddar din maskin mot väder och vind.
  • Robot Connect (GSM/GPS) – styr din gräsklippare även om du inte är hemma och hittar din gräsklippare på några minuter om den skulle stjälas.
Pelle Ramberg, Trade Marketing Manager Nordics, Black + Decker
Pelle Ramberg

Trade Marketing Manager Nordics, Black + Decker