Sök
Beauty Panel Män 2023

Testas nu

Beauty Panel Män 2023

Just nu testar våra manliga deltagare i vår Beauty Panel en mängd olika produkter inom hudvård och doft. Deras viktiga uppgift är att utvärdera och skriva detaljerade recensioner för att dela med sig av sin erfarenhet och hjälpa andra män att hitta rätt produkter.

  • Produkt Beauty Box
  • Tillverkare Smartson

Som en del av Beauty Panel kommer din roll att vara att testa produkter gratis och ge ärliga recensioner på externa plattformar. Var medveten om att som en del av Beauty Panel är det ingen garanti att du kommer att väljas för att testa produkter. Produkterna väljs noggrant ut och anpassas specifikt för dig. Baserat på dina svar kommer vi att matcha produkter till dig i ett samlat paket som är sammansatt specifikt enligt dina preferenser. Antalet produkter kan variera, vanligtvis från 1 till 5 produkter i varje paket. När urvalet är gjort, och om du blir utvald, kommer vi att skicka paketet till den adress du har angivit.

Produktbeskrivningar och specifikationer kommer att delas med dig när du har mottagit en bekräftelse via e-post. När du har fått paketet och testat produkterna under några veckor är det dags att lämna dina ärliga recensioner på externa webbplatser, till vilka vi kommer att ge länkar i ett välkomst-e-mail.

Beauty Board SE

Vi ser fram emot att följa dina recensioner och ta del av dina åsikter. Välkommen till en gemenskap där skönhet och dina åsikter står i centrum!

  • Få tillgång till ett brett utbud av skönhetsprodukter för män, inklusive hudvård och dofter från erkända varumärken som Prada, Kiehl's, Armani, Yves Saint Laurent och Biotherm.
  • Få möjligheten att testa och dela dina åsikter om produkter som är skräddarsydda för dig.
  • Hjälp andra att välja rätt produkter genom att dela dina värdefulla insikter.
Testa & tyck till, , Smartson
Testa & tyck till

Smartson