Sök
Beauty Panel 2023

Testas nu

Beauty Panel 2023

Just nu testar deltagarna i vår Beauty Panel en mängd olika produkter inom smink, hudvård och doft. Deras viktiga uppgift är att utvärdera och skriva detaljerade recensioner för att dela med sig av sin erfarenhet och hjälpa andra konsumenter att hitta rätt produkter.

  • Produkt Beauty Box
  • Tillverkare Smartson

Som en del av Beauty Panel kommer din roll att vara att testa produkter kostnadsfritt och ge ärliga recensioner på externa plattformar. Var medveten om att som medlem i Beauty Panel är det ingen garanti att du kommer att väljas för att testa produkter. Produkterna väljs noggrant ut och anpassas specifikt för dig. Baserat på dina svar kommer vi att matcha produkter till dig i ett samlat paket som är sammansatt specifikt efter dina preferenser. Antalet produkter kan variera, vanligtvis från 2 till 5 produkter i varje paket. När urvalet är gjort, och om du blir utvald, kommer vi att skicka paketet till den adress du har angivit.

Produktbeskrivningar och specifikationer kommer att delas med dig när du har mottagit en bekräftelse via e-post. När du har fått paketet och testat produkterna under några veckor är det dags att lämna dina ärliga recensioner på externa webbplatser, som du kommer att få länkar till i ett välkomstmail.

Beauty Board SE

Vi ser fram emot att följa dina recensioner och ta del av dina åsikter. Välkommen till en gemenskap där skönhet och dina åsikter står i centrum!

  • Få tillgång till ett utbud av produkter inom makeup, hudvård och doft.
  • Få möjligheten att testa och dela dina åsikter om produkter som är skräddarsydda för dig.
  • Hjälp andra att välja rätt produkter genom att dela dina värdefulla åsikter.
Testa & tyck till, , Smartson
Testa & tyck till

Smartson