Sök
Audio Pro A10

Resultat

Audio Pro A10

Känner du musiken? Nu har 94 musikfantaster testat högtalaren Audio Pro A10. Totalt var det 90 testpiloter som valde att rekommendera Audio Pro A10. Ta del av testpiloternas upplevelser nedan. 

  • 96 % av 94 testpiloter rekommenderar Audio Pro A10
  • Produkt Audio Pro A10
  • Tillverkare Audio Pro
  • Rekommenderat pris 2 000 SEK
  • Antal testpiloter 94
  • Antal som ansökt 1 983
  • Testperiod Jan - mars 2019

Testet genomförs av Smartson i uppdrag av Audio Pro. Utvalda testpiloter får möjlighet att köpa och testa produkten för ett reducerat pris i utbyte mot att dela sina upplevelser via en gemensam testpilotsblogg och i sociala kanaler samt skriva recensioner på utvalda sajter. Efter testet utvärderas produkten via ett formulär och får en rekommendationsfaktor.

Så tycker testpiloterna om Audio Pro A10

Stort ljud i liten förpackning, Audio Pro A10 har gjort ett riktigt gott intryck på testpiloterna. Trots dess storlek är ljudet väldigt komlpett, appen är enkel och installationen likaså. Den skandinaviska designen får också plus för att den smälter bra in i hemmet. De få som inte rekommenderar produkten har upplevt problem med installation och att ljudet inte var tillräckligt bra. Några önskade också fler ingångar, bl.a. optisk ingång, samt en djupare bas. Slutresultatet visar att Audio Pro A10 är en riktig hit i de svenska hemmen.

Audio Pro A10 image 1 Audio Pro A10 image 2 Audio Pro A10 image 3

96 % rekommenderar (90 testpiloter)

avatar

Lätt att installera, lätt att placera, smälter väl in i omgivningen och sprider förvånansvärt bra ljud, särskilt om den parkopplas.

Mattias Hörnsten
avatar

AudioPro levererar stort ljud i liten förpackning. Passar perfekt för myskvällar som storslagna fester.
Ljudet är klockrent och den tillhörande appen har fungerat precis som den ska med att koppla ihop och isär högtalarna. Rekommenderas starkt att köpa.

Anton Eriksson
avatar

Audio Pro A10 är fantastiskt både utseendemässigt och ljudmässigt. Älskar designen och den är lätt att installera och hantera. Storleken är perfekt och jag hade möjligheten att motsvara den med 3 olika kända märken som jag redan har och Audio Pro A10 toppade alla.


Monica Magnusson

4 % rekommenderar inte (4 testpiloter)

avatar

Väldigt begränsat användningsområde. Fungerar inte till film och musikvideos. Bilden blir helt i osynk när man kör två högtalare i stereo. Ena högtalaren hackar sporadiskt även om den står nära routern som ger bra signal. Echoljud mellan högtalarna så fort du byter låt på Spotify. Ljudet är okej i övrigt men inte i paritet till prisklassen.

Anders Dahlgren
avatar

Köpte 2 högtalare i slutet på januari via webben. Följer instruktioner inget händer, kopplar ihop med olika sorters mobiler och plattor, funkar när den står sidan om routern med en iphone. Vill flytta högtalaren, vilket innebär att strömmen måste brytas, funkar inte. Har kontaktat audiopro via deras hemsida, får inget svar. Sämsta köpet på länge.

Cimmy Ekblad
avatar

Skickade mina två högtalare i retur. Även om man fick 50% i rabatt va de inte värda det tyvärr. Jättesnygga. Men för dessa pengar ska väggfäste ingå. Och ljudet ska vara bra mycket bättre.


Dick Martinsson

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Hälsning från Audio Pro

Audio Pro A10

Välkommen att prova Audio Pro’s senaste tillskott till multirum-familjen. Denna högtalare ger dig förvånansvärt mycket ljud i liten förpackning, något som är karaktäristiskt för våra produkter. A10:an är lämplig för mindre rum såsom sovrum, kök, hall eller liknande, och kan förstås kopplas ihop till ett större system med fler högtalare, som styrs med hjälp av Audio Pro appen via WiFi.

  • Trådlös multirum- och blåtandshögtalare i kompakt format
  • 4 programmeringsbara förvalsknappar ger dig snabb tillgång till dina favorit-spellistor och -radiokanaler
  • Möjlig att montera på väggen
Maria Tullgren, Trade Marketing Manager, Audio Pro
Maria Tullgren

Trade Marketing Manager, Audio Pro