Sök
Smartson Testpilot - Nokia BH-217

Smartson Testpilot - Nokia BH-217

Alltid redo?

2011-03-24

Totalt 50 Testpiloter har utvärderat Nokias headset BH-217 under en månads tid. Produkten får överlag höga omdömen, men även kritik riktas mot brusigt ljud, kort batteritid och avsaknaden av volymjustering.

smartsontestpilot.se/nokia-bh-217/ kan vi nu läsa vad 50 Testpiloter tycker om Nokia BH-217. Ett bluetooth-headset med fokus på att du alltid ska vara redo, enligt tillverkaren. Gör vi ett snabbsök via prisagenterna så finner vi produkten för runt 400 kronor via etablerade återförsäljare. Det smidiga formatet uppskattas, men även tydliga förslag på förbättringar förs fram av Testpiloterna. Läs mer om synpunkterna på smartsontestpilot.se/nokia-bh-217/

N 2011

Slutomdömen från 5 av 50 Testpiloter
En härlig lur som sitter riktigt fint på mig. Jag är överraskande nöjd med ljudet men det är synd att den inte duger till att lyssna på till exempel radio. För mitt användande har batterikapaciteten varit okej.
- Sven Lundberg

BH-217 är helt klart värt pengarna. Här får man ett bra design, bra batteri- och samtalskapacitet tillsammans med mycket hög komfort för ett överkomligt pris.
- Preben Stub

Totalt sett rekommenderar jag detta headset för normalprataren som vill ha ett litet och snyggt headset med fiffiga hållare och som inte har höga krav på ljudet, som jag upplevde brusigt och lite burkigt.
- Maria Tingelf

Det är ett headset med underbar design, samtidigt som det väger så lite att det inte märks att det sitter på plats. Men bättre ljudkvalitet, en volymknapp och längre samtalstid, samt en standard mini-usb-laddare då hade jag kunnat rekommendera den till alla.
-Johan Saur

Bra produkt, litet smidigt med fin design och bra samtalskvalitet. Något kort batteritid vid samtal. För att få lång batteritid i standby så måste någon av hållarna användas, tycker man borde löst detta med en extra knapp på headsetet och en halsrem att bära det i istället.
- Henrik Johansson

BH-217 - Produktbild

Fakta från Nokia
I förpackningen
Nokia Bluetooth-headset BH-217
Bärclips och bilhållare
Nokia Laddare AC-3
Två par öronpluggar (storlek S och L)
Två öronbågar (storlek M och L)
Användarhandbok

Strömförsörjning
Laddningsbart litium-jon-polymerbatteri, 45 mAh
Drifttid (max.)
Samtalstid (Bluetooth): Upp till 5 timmar
Passningstid (maximalt)
Upp till tre månader i clips eller bilhållare.