Sök
Sony Ericsson T303

Sony Ericsson T303

Passar utmärkt i fickan

2009-02-20

Sony Ericsson T303 är en liten mobiltelefon som passar utmärkt i fickan men som inte erbjuder så värst många bra funktioner eller finesser.
Testkälla Betyg Kommentar
Trusted Reviews 6/10 "T303 is a fairly unsatisfactory mobile"
Cnet 5/10 "If you're looking for something small then it might be the phone for you"
Pocket-lint 3/10 "The design is simple but effective"
Tech Radar 3,5/5 "A phone for the more budget-conscious, if you don't mind skipping on spec"

Vad tycker testarna?

Testarna är ganska överens om att designen och utseendet på Sony Ericsson T303 är ganska trevligt och de gillar att den ryms i nästan alla fickor. Några anser att skärmen är i minsta laget och menar att även knapparna känns för små. Alla testarna ställer sig frågande till mp3-spelaren eftersom de menar att den inte kan användas på grund av bristen på minne i telefonen. Fm-radion, samtalskvaliteten och batteriets livslängd är några av de saker som testarna finner positiva.

Trusted Reviews

"T303 is a fairly unsatisfactory mobile"

Sony Ericsson T303 1Brittiska Trusted Reviews gillar att Sony Ericsson T303 är så pass liten att den bör få plats i alla fickor och tycker också att öppningsmekaniken är bra för att vara på en budgettelefon. Testaren blir inte imponerad av skärmen som anses vara för liten och ha för dålig kvalitet. Vidare så anser testaren att designen inte är särskilt tilltalande och att det även brister lite när det gäller innehållet. Telefonens mjukvara är seg och leder till lång och irriterande väntan ibland. Några plus ges för att högtalarvolymen är hög, ljudkvaliteten god och batteriets livslängd. Dock ingen telefon som testaren rekommenderar.

Källa: www.trustedreviews.com (GB)

Cnet

"If you're looking for something small then it might be the phone for you"

Sony Ericsson T303 2Brittiska Cnet är väldigt nöjda med storleken på den nya Sony Ericsson T303 och menar att det är en attraktiv telefon med sina reflektiva skärm och välbyggda känsla. Testaren tycker att telefonen har lite för få funktioner för att tilltala honom men han är nöjd med att den är utrustad med fm-radio, speciellt eftersom mp3-spelaren inte är så användbar på grund av det dåliga minnesutrymmet. Inte heller kameran är något som imponerar på testaren som dessutom är missnöjd med knapparna som anses vara både för små och för tröga.

Källa: www.cnet.co.uk (GB)

Pocket-lint

"The design is simple but effective"

Brittiska Pocket-lint tycker att designen är simpel men effektiv och gillar att den är så liten och lätt vilket gör att den enkelt ryms i nästan alla fickor. Testaren finner dock att knapparna är alltför små och även lite svåra att trycka på. Vidare anses inte skärmens storlek hålla måttet och inte heller kamerans kvalitet bedöms som vidare hög. Fm-radion och mp3-spelaren bedöms fungera bra men den senare får lite kritik eftersom det saknas minnesutrymme för att bära med sig några låtar.

Källa: www.pocket-lint.co.uk (GB)

Tech Radar

"A phone for the more budget-conscious, if you don't mind skipping on spec"

Sony Ericsson T303 3Brittiska Tech Radar är förtjusta i designen på Sony Ericsson T303 och berömmer all metall och krom som pryder telefonen. Testaren finner dock skärmen vara aningen för liten och i minsta laget för en telefon idag. Vidare anses att telefonen är lättnavigerad tack vare enkla menyer och tydliga knappar. Kameran anses inte vara varken bra eller dålig utan bedöms som ungefär det man kan vänta sig av en budgettelefon. Fm-radion får beröm men däremot undrar testaren vad mp3-spelaren fyller för funktion när det inte går att utöka minnet. De mer basala sakerna som batteri och samtalskvalitet får tummen upp av testaren som menar att detta kan vara ett bra alternativ för den som söker efter ett budgetalternativ.

Källa: www.techradar.com (GB)

Cirkapris: 1200 kronor

Produktfakta: Sony Ericsson T303 är en gsm-mobiltelefon. Den har en tft-skärm på 128x160 pixlar med 65536 färger. Kameran är på 1,3 megapixlar, det finns även mediaspelare, fm-radio och bluetooth. Taltiden är upp till 540 minuter och passningstiden är upp till 400 timmar. Telefonen finns tillgänglig i tre färger och har måtten 83x470x15 mm, vikten är 93 gram.

Tillverkare: Sony Ericsson