Sök
LG BL20

LG BL20

Snygg och uppseendeväckande

2010-02-12

LG BL20 är inte späckad med avancerade funktioner, utan är mest gjord för att prata i och skicka sms. Men den är snygg med sitt högblanka, svarta skal och röda detaljer.
Testkälla Betyg Kommentar
Mobilen 4/6 ”Unektelig lekker”
Mobile Choice 3/5 ”The gal that anyone can get a grip on”
Phone Arena 7,5/10 “Aimed at eager followers of fashion trends”

Vad tycker testarna?

Ingen av testarna kan undgå att nämna designen hos LG BL20. Den har ett svart, högblankt skal med röda detaljer. Riktigt snygg och uppskattad. Men den är inte späckad med funktionalitet, utan är mer till för att prata i och skicka sms. Fast en av testarna är riktigt besviken över samtalskvaliteten. Kameran är inte heller någon höjdare, men det tar ändå hyfsade bilder med sina 5 megapixel. En mobil för dig som inte har så höga krav men som vill ha en snygg accessoar.

Mobilen

”Unektelig lekker”

LG BL20 1 Med sitt svarta, blanka skal och slimmade linjer vinner LG BL20 skönhetspoäng hos norska Mobilen. Den ser ut som en touchmobil, men det är bara knapparna som är pekkänsliga, inte skärmen. Det kan på förhand tyckas att skärmen har låg upplösning, men testaren tycker att den är bra nog så länge du inte vill ha en mobil för att titta på film i. Menyerna fungerar bra och gränssnittet är lätt att lära sig. Kameran producerar bilder med bra bildkvalitet, avsaknaden av blixt till trots.

Källa: www.mobilen.no (NO)

Mobile Choice

”The gal that anyone can get a grip on”

LG BL20 2 LG BL20 delar namn och utseende med sina mediafunktionsspäckade syskon, men är egentligen en ganska enkel mobil för samtal och sms, enligt Mobile Choice. Just sms skriver du enklare och snabbare på denna än på vilken pekskärmsmobil som helst, tack vare bra och lagom hårda tangenter. Kameran är bra för en mobil i den här prisklassen. Testaren saknar gps, wi-fi och 3,5 mm uttag för hörlurar, och webbläsaren är inte den allra bästa.

Källa: www.mobilechoiceuk.com (GB)

Phone Arena

“Aimed at eager followers of fashion trends”

LG BL20 5 Phone arena är mycket besviken på samtalskvaliteten i LG BL20. Däremot överraskas man av bra batterikapacitet, hela 270 timmars standbytid och fyra timmars taltid lovar tillverkaren. Om du vill ha en mobil med bra kamera är det här ingen lur för dig, inte heller om du vill titta på film. Med alla dessa nackdelar summerar testaren syftet med LG BL20, den är gjord för att väcka uppmärksamhet med sin moderna design.

Källa: www.phonearena.com (US)

Cirkapris: 2000 kronor

Produktfakta: Typ: Utskjutbar, 3g
Skärm: Tft 2,4 tum, 240x320 pixlar, 262 000 färger
Minne: 90 megabyte internt, stöd för 32 gigabyte micro-sd
Kamera: 5 mp, led-blixt, vga video
Tal: 5 timmar
Standby: 450 timmar
Mått: 106,9x50,8x12,3 mm
Vikt: 115 gram
Anslutningar: Usb 2.0, bluetooth, pc-synkronisering
Övrigt: wap 2.0, fm-radio, mediespelare