Sök
Testpilot - LDB Nourishing Day Cream

Testpilot - LDB Nourishing Day Cream

Testpiloter testar: LDB Nourishing Day Cream

2010-08-17

Här är ett axplock av testpiloternas omdömen, baserade på egna upplevelser. Totalt 1000 personer testade krämen av 4200 som ansökt om att bli Testpilot. Projektet genomfördes i maj-juni 2010.

LDB Betyg

Från blask till bättre: en resa med LDB
Krämen känns blaskig, och jag tycker till en början att huden inte suger upp krämen....den blir en slags ofrivillig ansiktsmask. Klar miss i planeringen.
Efter några dagar har jag lärt mig att ta mindre och mindre av krämen, och jag upplever det inte lika blaskigt längre, och det blir ingen fet hinna på hyn. Svårdoserad men bra. Jag hoppas att de skrotar kartongen, minskar öppningen och byter till klicklock. Är inte säker om LDB blir mitt förstahandsval, men den är ett alternativ.

Postad jun 17 2010, 03:23 av adanell.

Långtest av LdB ansiktskräm
Har använt krämen båda som dag- och nattkräm under sex veckor. Huden känns mycket mjuk, inte lämnat fler finnar än annars. En mjuk skön doft som mina barn tycker om. Krämen lämnar en sval skön känsla och går snabbt in i huden. Som helhet lämnar LdB ett positivt intryck. Kommer att rekomenderas!
Postad jun 10 2010, 11:46 av karin.dee.

Jag har provat Ldb Nourishing Day Cream i ca 2 veckor. Tuben känns lyxigare men skruvkork är varken användarvänligt eller hygieniskt. Doften är inte för stark vilket inte skulle känts så bra. Konsistensen kändes okej. Återfuktning är det viktigaste för en sådan produkt och jag lärde mig snabbt att en applicering inte var tillräcklig, utan jag fick vänta några minuter och applicera ännu ett lager för att känna att huden blev mättad. Det känns inte vidare ekonomiskt.
Postad jun 08 2010, 04:47 av Tessa83.

Testade LdB Face Nourishing Day Cream i någon vecka och insåg sedan att jag som 35-åring har för torr hud. Gillar dock konsistensen. Den känns skön vid applicering och tas upp snabbt. Jag tror den hade varit perfekt när jag var 17. Gillar att krämen kommer på tub, vilket känns mer hygieniskt än burk. Doften är OK, men lite plastig. Jag använder flera Ldb kropps-produkter men väljer nog en ansiktskräm för lite mer mogen hy.


Postad jun 08 2010, 04:14 av annae.

Har nu kört med LDB dag och natt i över en månad och jag har mest positiva erfarenheter. Jag har även kört med ett serum av annat märke innan jag har tagit krämen.
Jag upplever att jag inte har lika mycket problem med finnar som tidigare. Trodde tidigare att det kanske hänger ihop med hormoner eller något jag har ätit, men så verkar det inte vara. Så jag, min plånbok och mitt ansikte är lyckliga att det funkar så bra med en så billig kräm.

Postad jun 08 2010, 10:38 av helle.

LDB-2

"Love it"
Den var lätt att applicera och gick in bra i huden. Huden kändes len och återfuktad efteråt.
Köpte nu även till kroppen av samma märke och för torr hud men blev besviken. Ansiktskrämen är mycket bättre och håller ansiktet återfuktat längre.
Postad jun 03 2010, 08:31 av Iddah83.

Jag har nu testat Ldb:s ansikskräm i ett antal veckor. Jag är mycket nöjd med produkten. Jag har ganska svårt att hitta bra krämer eftersom jag har både torra och feta partier i ansiktet. Men denna kräm fixar det. Den är lätt att lägga på och går snabbt in i huden utan att man känner sig kladdig efteråt. Bra konsistens och tub är mer hygieniskt än burk. Jag kommer förmodligen köpa den i fortsättningen.

Postad jun 02 2010, 10:42 av cicki49.

Jag har nu testat Ldb dagkräm i några veckor. Det första intrycket var till belåtenhet. Den var lätt att applicera och trängde snabbt in i huden utan att ge en blank yta. Nu är jag ganska torr i ansiktet och anser inte att denna krämen ger den uppmjukning av huden som jag skulle önska. Därtill krävs en kräm med högre kvalitet. Men jag tycker ändå att den är värd sitt pris. Rekommenderas till hud som inte är alltför torr.

Postad jun 02 2010, 05:18 av Simcat.

LDB-3
  
"En okej ansiktskräm"
Jag har nu använt LDB krämen i ca tre veckor och kommer snart byta tillbaka till min ordinarie kräm, Decleor. Jag tycker det är värt att lägga lite extra på en bra kräm. LDb krämen har förvisso en snygg förpackning, men den lämnar en hinna kvar efter applicering. Krämen är allför rinnig, vilket gör att man tar på för mycket. Doften tyckte jag om. Som ni hör är jag inte helt såld på den. Postad jun 02 2010, 01:49 av fredrik01.

När jag öppnade tuben överväldigades jag av en doft av ljum sommarkväll efter dagar av sol och bad. Krämen är tjock och trögflytande. När jag använt den första gången kändes ansiktet inte så fräscht, mer nedtyngt och tjockt. Efter några minuter hade krämen sjunkit in i huden och lämnade en len hinna. Efter två veckor kände jag mig mer tung i ansiktet än förut. Jag har slutat använda krämen och kommer bara ha den efter en stund på stranden, då tror jag den är perfekt.
Postad jun 01 2010, 10:09 av Donnalita.

Doften är enligt min åsikt på tok för stark. Konsistens på cremen är helt okej, lite rinnig.
Appliceringen går smidigt och cremen går snabbt in i huden som känns återfuktad direkt efter. Däremot är jag inte helt säker på att resultatet står sig speciellt länge. Priset är godkänt men kanske inte för dig som har riktigt känslig hy.
Hade det varit en film, så hade betyget blivit tre filmrullar av fem. Inga starka rullar, men ändå.
Postad jun 01 2010, 09:51 av Nakesdotter.

Krämen har en behaglig doft men doftar för starkt. Bara badrumsskåpet är öppet så känner jag doften från krämen, även om tuben är stängd. Tuben har ett skruvlock som blir lite besvärligt att skruva på med kräm i handen. Efter första dagarna var huden mjuk och len, men sen var det som att huden hade vant sig och jag fick inte tillbaka den där mjuka känslan. Sammantaget en OK ansiktskräm, men jag är inte så imponerad att jag kommer byta.
Postad maj 31 2010, 07:18 av baratestar.

En bra kräm för normal hud skulle jag vilja säga. Först känns den ganska tjock men försvinner lätt in i huden. En svag doft som känns fräsch. I och med att det är en dagkräm fungerar den bra att ha på morgonen som bas. Krämen innehåller Aloe men jag kan inte påstå att den är extra vårdande och lugnande.
Vad gäller förpackningen tycker jag att tuben fungerar bra, ett minus är att den ligger förpackad i en kartong.


Postad maj 30 2010, 01:11 av Vipe.

"Härlig doft"
Nu har man provat creme. Har aldrig varit ett fan av dagcremer. Men så fick man chansen så jag tänkte, varför inte?
Krämen gav en sval och lugnande känsla och upptogs i huden snabbt.
Redan efter 3 dagar kändes huden mjukare och lenare.
Jag måste bara få rekommendera denna krämen till alla som provat andra krämer och inte tyckt att dom fungerar.

Postad maj 27 2010, 12:51 av lilleskutt.

Förpackningen är snygg med retrokänsla. Doften är trevlig men kan uppfattas skarp för en "sensitive skin" creme. Första gångerna man använde cremen kände man en viss hetta i ansiktet. Personligen tycker jag det är skönt när man känner att en ansiktscreme "gör nytta". Cremen går snabbt in och man får en behagligt len hud. Totalt sett tycker jag att det har varit en bra produkt att använda men jag tror att för den som har känslig hy kan den vara lite skarp.


Postad maj 27 2010, 09:29 av XoR76.

Jag tyckte först att krämen var bra men efter några dagars användande började jag få röda prickar samt finnar & dålig hy, vilket jag aldrig tidigare haft. Kan inte säga att det endast beror på krämen men sannolikheten är stor eftersom jag inte har förändrat något. Jag tycker bättre om den klassiska LdB-doften.
De dagar jag har använt krämen upplevde jag att huden kändes stramare men lenare.
Postad maj 25 2010, 06:21 av Cool.

"Ingen fullträff"
Krämen absorberas snabbt, men tillgodoser inte min huds behov av fukt, så jag får anväda den ihop med en annan dagcreme. Tycker också att den luktar onödigt starkt. Den kunde gärna varit oparfymerad istället.


Postad maj 25 2010, 04:08 av marikaw.