Sök
Test - Tresemmé Sky high plumping powder

Test - Tresemmé Sky high plumping powder

Pulver lyfter volymen

2011-07-07

Vem vill inte ha hår med mer volym? Tresammé Sky high plumping powder utlovar dramatisk volym på ett kick.

Betygsgrafik Sky high
Volympulver har funnits på marknaden ett tag så Tresemmés nya produkt är inget revolutionerande. Däremot kostar de flesta långt över hundralappen, vilket Sky high plumping powder inte gör. Produkten kommer att finnas ute i butik från och med september. Prislappen hamnar på cirka 90 kronor.

Tillökning i familjen
Sky High Plumping PowderTresemmés serie 24 hour body får tillökning av ett volymgivande pulver. Det lätta pulvret arbetas enkelt in håret. Förpackningen skakas, pulvret fördelas i hårbotten vid rötterna och därefter masseras produkten in med fingerspetsarna. Pulvret absorberas snabbt in i håret och resultatet låter inte vänta på sig utan volymen syns direkt. Vill man ha mycket volym krävs en del pulver, speciellt om du har tjockt eller långt hår som tynger ner. Förpackningen är liten och tas lätt med i handväskan om man vill bättra volymen på under dagen. För att fixera frisyren rekommenderar Tresammé att man avslutar med 24 hour body finishing spray.

Ger stadga
Det är ingen tvekan om att produkten ger effekt men i vårt test lägger sig håret efter ett tag och det krävs att man masserar upp volymen igen. Förmodligen beror detta på att produkten har testats i ett tjockt svall. Nackdelen med att behöva arbeta med fingrarna i håret om och om igen är att det snabbare blir smutsigt. Sky high plumping powder gör håret strävt, vilket ger stadga och är bra om du tänker göra en håruppsättning. Produkten tvättas lätt ur men gör att schampot inte löddrar lika mycket som vanligt. Tresemmé Sky high plumping powder kan definitivt rekommenderas, det är en bra och prisvärd hårprodukt.  

Så gjorde vi
Produkten är testad på tjockt, axellångt hår. Pulvret har använts i nytvättat, torrt hår.

Om produkten
Tresammé Sky high plumping powder ingår i 24 hour body-serien och innehåller 10 ml. Pulvret ska ge lyft från rötterna och ge volym.