Sök
Test - Silky Purifying - Peeling mask

Test - Silky Purifying - Peeling mask

Silkeslen hy på bara ett par minuter

2011-02-21

Med hjälp av små korn av silkespuder ska Silk peeling mask väcka våra vintertrötta ansikten till liv. Ett par minuter under två till tre gånger i veckan sägs vara allt som behövs för att ge ansiktet lite extra lyster och en silkeslen yta.

SensaiBetyg

Silk peeling mask är en härlig peelingkräm med fräsch doft som snabbt appliceras i ansiktet. När de små, fina silkeskornen löst upp sig får masken verka i en minut innan den sköljs bort. Hela behandlingen tar endast ett fåtal minuter och gör dig kvitt gamla hudceller och smuts.

Känner masken verka
I samma ögonblick som masken appliceras känns det hur den börjar verka. Det kryper, sliter och drar lite lätt i huden, dock inte på något obehagligt sätt. Snarare på ett tillfredsställande sätt, som ett bevis på att krämen verkligen fungerar.

Förpackningen
Krämen förpackas i en vit pumpflaska av plast med grå text. Designen i sig är enkel och stilren men ser dock lite trist ut.

Resultat
Krämen sägs återfukta ansiktet men huden upplevs inte direkt fuktig. Däremot känns det som en silkeslen hinna ligger över ansiktet, känslan påminner om att stryka handen över en marmorstaty. En härlig, frisk känsla som tyvärr inte sitter i längre än två dagar. Peelingen behöver upprepas enligt instruktionerna för att känslan ska bevaras längre. Produkten kräver ytterst lite tid att bruka och är absolut att rekommendera i kombination med andra återfuktande krämer från Sensai.

Så gjorde vi
Peelingkrämen har masserats in på rengjort ansikte och därefter fått verka i cirka en minut innan den sköljts bort. Behandlingen har upprepats två till tre gånger per vecka under drygt två veckors tid. Produkten är betygsatt efter doft, applicering, förpackning, resultat och prisvärde. Maxbetyg är 25 poäng.