Sök
Test - Sebamed Hand and nail cream

Test - Sebamed Hand and nail cream

Mjuka händer på ett kick

2011-05-12

Sebameds Hand & nail cream gör händerna härligt mjuka och naturligt fuktiga. Läs Sofie Vibloms test här.

Sebamed Hand and nail cream - betyg

Sebamed Hand and nail cream - 4Sebameds hand- och nagelkräm levereras i en vit plasttub med lock och rymmer 75 ml. Perfekt att bära med i väskan. Förpackningens utseende känns rörig med olika typsnitt och information på tre olika språk. Dock framgår det tydligt vad tuben innehåller. Innehållet i tuben är desto bättre. Den vita krämen har en geléliknande konsistens och är blaskig men går förvånansvärt snabbt in i huden. Så fort den absorberas känns huden härligt frisk och återfuktad.

Håller länge
Krämen är tänkt att stärka naglar och hindra dem från att gå sönder. Efter en dryg veckas användning upplever jag att naglarna känns lite starkare. Doften är mild och behaglig, inte utmärkande på något sätt. På det stora hela är det en bra produkt som fyller sin funktion väl. Tuben varar länge då det inte går åt någon större mängd vid insmörjning. 

Så gjorde vi
Sofie Viblom, med normaltorra händer, har testat handkrämen en till flera gånger per dag under 16 dagar.

Fakta
En hand- och nagelkräm utvecklad av dermatologer för torra och nariga händer. Krämen är berikad med allantoin och vitamin B5 som ska stödja hudens naturliga hälsa samt kreatin som ska främja fasthet och elasticitet.
Cirkapris 70 kronor (75 ml)