Sök
Test - Scottish fine soaps Bohème Body lustre

Test - Scottish fine soaps Bohème Body lustre

Romantik på badrumshyllan

2011-08-09

Bohème Body lustre från Scottish fine soaps är en kroppskräm med harmonisk doft. Den tjusiga burken ger en romantisk känsla på badrumshyllan.

Scottish fine soaps Boheme Body lustre_betyg

Enligt återförsäljaren ska krämen passa lika bra för fest eller för vardagslyx och produktens tillsatta glitter ska ge huden lyster.

Behaglig
Bohème Body lustre är en väldigt behaglig kroppskräm att använda. Den är lätt att applicera och går smidigt in i huden. En del kroppskrämer har förmågan att vara för feta vilket gör att en del rester kan hamna på kläderna. Men Body lustre är dryg och går snabbt in i huden och doften som är en blandning av mysk, blommor och kristallbärnsten är mycket härlig.

Tung men trevlig
Den ljusrosa krämen kommer i en glasburk som är söt och förtjusande men något tung. Det är inget man tar med i gymväskan direkt. Som bekant är en burk inte den mest hygieniska förpackningen och det är viktigt att man är ren om fingrarna vid applicering. Men det rosa locket med mönster och tofsen som hänger runt burken gör att den är en fröjd för ögat och snygg att ha framme i badrummet.

Scottish fine soaps Bohème Body lustre_1

Glittret lyser... med sin frånvaro
Enligt produktbeskrivningen ska kroppskrämen ha extra tillsatt glitter som ska ge lyster. Runt burken sitter ett gummiband med en informationslapp där det även står beskrivet att produkten är rik och skimrig. Men efter applicering syns knappt något skimmer överhuvudtaget. Möjligtvis kan man se att huden har en fin yta på nära håll i dagsljus.

I det stora hela är Bohème Body lustre en behaglig kräm att smörja sig med men om du vill ha  skimmer på huden så är produkten inte det bästa alternativet. 

Så gjorde vi
Krämen har använts under ett par veckors tid i samband med dusch.

Om produkten
Bohème Body lustre innehåller 150 ml och är inte testad på djur. Produkten är tillverkad i Skottland av The scottish fine soaps company.

Cirka pris: 150 kronor
Köpinfo: www.klinta.org, 0413-33139